דימיטרי פרסיץ, 35, מונה למנהל מרכז המכירות הארצי החדש של הסקוטית. פרסיץ בעל תואר במנהל עסקים, הנדסאי תעשיה וניהול, עבד במסעדת אורי בורי בנהרייה במשך 3 שנים ואחר כך שימש כמנהל מסעדת "כרמלה בנחלה" במשך כ-5 שנים.
פרסיץ בעל ידע רחב וניסיון מעשי בניהול תפריטי יין, הגה והרכיב את תפריט "בקבוקי המגנום" במסעדה, שהיה הראשון מסוגו בארץ.
במסגרת התפקיד החדש יהיה פרסיץ אחראי על כל פעילות המרכז אל מול הלקוחות כולל פיתוח, ניהול ותפעול מועדון הלקוחות, ארגון אירועי טעימה, יצירת פעילויות ומבצעים לחברי המועדון, שיתופי פעולה עם גופים ומוסדות מקצועיים וטיפול בקהל הלקוחות הרחב.
לדברי דן ליאור, מנכ"ל החברה הסקוטית: "גייסנו את דימיטרי בזכות ניסיונו הרב בעבודה אל מול לקוחות פוטנציאלים ושימור לקוחות קיימים. אנו מצפים כי הוא יצעיד את המרכז החדש קדימה וידע לנצל את היתרונות הרבים שהמרכז מציע לטובת הלקוחות, על-ידי יצירת חווית קנייה המשלבת מקצוענות, מגוון, נוחות ומעל הכול מתן שירות מקצועי, אדיב ויעיל ללקוח."