X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם נעמי צ'רפק יחסי ציבור
▪  ▪  ▪

משרד יחסי הציבור, נעמי צ'רפק תקשורת, מרחיב את פעילותה של מחלקת המזון עם הצטרפותם של פריניר, המפעל הגדול בישראל לעיבוד עגבניות ויצרן מותג רסק העגבניות המצליח, טבע טרי ומכללת השף ללקוחות המשרד. חברת פריניר ומכללת השף מצטרפות ללקוחות שטופלו עד כה במחלקה הכשרה, ביניהם חברת נפטון ומותג יוני טועם עולם, רשת קונדיטוריות שמו, חברת הבשר בלדי, קונדיטוריית הבוטיק חטאים מתוקים ועוד.
ענת צ'רפק, סופרווייזרית במשרד יחסי הציבור, נעמי צ'רפק, מוסרת: "מאז פתיחתו של המשרד, לפני כעשור, התמחה המשרד במזון, מוצרים, חברות קייטרינג והסעדה, שפים, קונדיטורים וכל מי ומה שיש לו נגיעה ישירה לעולם הקולינאריה. לקוחות המשרד נהנים מסינרגיה מלאה ומשיתופי פעולה יצירתיים על-מנת להגדיל הכנסות ולהיחשף לקהלי יעד חדשים".
אודות הלקוחות החדשים:
פריניר הינו המפעל הגדול בישראל לעיבוד עגבניות. המפעל הוקם בשנת 1984 וב-1989 רכש את זיתי הגליל והרחיב את פעילותו לתחום השימורים הכבושים (מלפפונים וזיתים). כחברה הקשובה לצרכי לקוחותיה, חוללה פרי-ניר בשנת 1993 מהפכה בשוק המזון כשהחלה לייצר ולשווק רסק עגבניות באריזות פלסטיק. הייצור מתבצע באמצעות טכנולוגיה אספטית מתקדמת, במסגרתה עובר רסק העגבניות תהליך פסטור וקירור מהיר המשמיד את החיידקים אך שומר על טעם המוצר, צבעו ומרקמו ועל הוויטמינים שבו. תוך זמן קצר הפך המוצר ללהיט ודורג ברשימת עשרת המוצרים הנמכרים ביותר, והיום, אחרי למעלה מ-16 שנה, ניתן למצוא אותו כמעט בכל בית בישראל.
מכללת השף הינה מכללה ייחודית מסוגה ופועלת בשיתוף עם איגוד השפים הישראלי. המכללה מכשירה ונותנת מענה מקצועי בתחומי הטבחות, הקונדיטוריה,ניהול עיצוב והפקת אירועים, תחומים המבוקשים ביותר כיום. הלימודים מתקיימים באווירה מלונאית עם דגש על תוכניות לימודים מקיפות המותאמות לארץ ולעולם, מרצים בעלי שם וכיתות לימוד מאובזרות במיטב הציוד ועמדות עבודה נוחות. בגמר הקורס מוענקת תעודת מקצוע הפותחת בפני הבוגר מגוון אפשרויות תעסוקה.

תאריך:  04/03/2009   |   עודכן:  04/03/2009
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
ליעד בראל
- הודעה מטעם נביעות
נעמי נשיא
- הודעה מטעם חברת בופי
מיכל ויינשל
- הודעה מטעם פלאפון
טל סופר
- הודעה מטעם חברת IFN
אשר דהן
- הודעה מטעם משרד עו"ד גיסין ושות'
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il