משרד יחסי הציבור, נעמי צ'רפק תקשורת, מרחיב את פעילותה של מחלקת המזון עם הצטרפותם של פריניר, המפעל הגדול בישראל לעיבוד עגבניות ויצרן מותג רסק העגבניות המצליח, טבע טרי ומכללת השף ללקוחות המשרד. חברת פריניר ומכללת השף מצטרפות ללקוחות שטופלו עד כה במחלקה הכשרה, ביניהם חברת נפטון ומותג יוני טועם עולם, רשת קונדיטוריות שמו, חברת הבשר בלדי, קונדיטוריית הבוטיק חטאים מתוקים ועוד.
ענת צ'רפק, סופרווייזרית במשרד יחסי הציבור, נעמי צ'רפק, מוסרת: "מאז פתיחתו של המשרד, לפני כעשור, התמחה המשרד במזון, מוצרים, חברות קייטרינג והסעדה, שפים, קונדיטורים וכל מי ומה שיש לו נגיעה ישירה לעולם הקולינאריה. לקוחות המשרד נהנים מסינרגיה מלאה ומשיתופי פעולה יצירתיים על-מנת להגדיל הכנסות ולהיחשף לקהלי יעד חדשים".
אודות הלקוחות החדשים:
פריניר הינו המפעל הגדול בישראל לעיבוד עגבניות. המפעל הוקם בשנת 1984 וב-1989 רכש את זיתי הגליל והרחיב את פעילותו לתחום השימורים הכבושים (מלפפונים וזיתים). כחברה הקשובה לצרכי לקוחותיה, חוללה פרי-ניר בשנת 1993 מהפכה בשוק המזון כשהחלה לייצר ולשווק רסק עגבניות באריזות פלסטיק. הייצור מתבצע באמצעות טכנולוגיה אספטית מתקדמת, במסגרתה עובר רסק העגבניות תהליך פסטור וקירור מהיר המשמיד את החיידקים אך שומר על טעם המוצר, צבעו ומרקמו ועל הוויטמינים שבו. תוך זמן קצר הפך המוצר ללהיט ודורג ברשימת עשרת המוצרים הנמכרים ביותר, והיום, אחרי למעלה מ-16 שנה, ניתן למצוא אותו כמעט בכל בית בישראל.
מכללת השף הינה מכללה ייחודית מסוגה ופועלת בשיתוף עם איגוד השפים הישראלי. המכללה מכשירה ונותנת מענה מקצועי בתחומי הטבחות, הקונדיטוריה,ניהול עיצוב והפקת אירועים, תחומים המבוקשים ביותר כיום. הלימודים מתקיימים באווירה מלונאית עם דגש על תוכניות לימודים מקיפות המותאמות לארץ ולעולם, מרצים בעלי שם וכיתות לימוד מאובזרות במיטב הציוד ועמדות עבודה נוחות. בגמר הקורס מוענקת תעודת מקצוע הפותחת בפני הבוגר מגוון אפשרויות תעסוקה.