X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם דן גורמה
▪  ▪  ▪

תלמידי קורס אמנות הבישול (טבחות - לדירוג מקצועי סוג 1), בדן גורמה, המרכז הישראלי ללימודים קולינריים, מרשת מלונות דן, השתתפו לאחרונה בסיור לימודי מקצועי במפעל "סיליס ביצים", מפעל לעיבוד ביצים בקריית אתא, בחוות גידול פטריות, נבטים וצמחי תבלין ביישוב חוסן, "מרינה פטריות הגליל", ובחווה החקלאית "דרך התבלינים" שבשדות בית לחם הגלילית.
השף רמי סוויסה, שף ומורה לטבחות בדן גורמה, מסביר, כי מטרת הסיור המקצועי לחשוף את התלמידים לחומרי גלם מקומיים ושיטות ייצור. כמו-כן, מדגיש השף סוויסה את חשיבותו של הסיור הלימודי להבנת תהליכים תברואתיים, תהליכי בקרת איכות ודרכי עבודה בתעשיה.
מר דורון אטיאס, הממונה על התפעול בדן גורמה ואיש משאבי אנוש בחיל השלישות בעברו, מציין, כי בסיור הלימודי משתתפים תלמידים הלומדים בקורס טבחות המתנהל במימון ובפיקוח מקצועי של האגף הבכיר להכשרה מקצועית ולפיתוח כוח אדם של משרד התמ"ת. אטיאס מוסיף, כי הסיור הלימודי כלל הרצאות של אנשי מקצוע במפעלי הייצור.
תלמידי קורס הטבחות, ויקטור חוראני מחיפה ומשה פרימוביץ' מנהריה, מוסיפים גם הם, כי יש בסיור מקצועי מעין זה להוסיף לידע המקצועי הנחוץ להם הן בתקופת הלימודים והן בעתיד, כטבחים מקצועיים. לדבריהם, במסגרת הסיור הם קיבלו מידע חיוני על חוות מקומיות לגידול תבלינים, שיטות גידול פטריות בארץ ותהליך פסטור הביצים. אחמד מחאג'נה, תושב כפר פרדיס, בן 33, אב ל-3, מנהל מחסן בעבר ברשת מזון גדולה בישראל, שהגיע ללימודי טבחות במטרה לרכוש מקצוע חדש, מדגיש, כי הסיור הלימודי מאפשר לתלמידים להכיר מקרוב ספקים של חומרי גלם ומפעלים ישראלים המייצרים חומרי גלם ייחודיים לתעשיית המזון בארץ.

תאריך:  16/08/2009   |   עודכן:  16/08/2009
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
גלית פריד
- הודעה מטעם חברת קווי חופשה
מריאנה קוז'וקרו
- הודעה מטעם תדמור
עודד מזרחי
- הודעה מטעם כינוס תל אביב לתרבות
עדי וילדר
- הודעה מטעם התאחדות המלונות בירושלים
כרמית חדידה
- הודעה מטעם עיריית תל אביב-יפו
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il