X
יומן ראשי
חדשותתחקירים
כתבותדעות
סיפורים חמיםסקופים
מושגיםספרים
ערוצים
אקטואליהכלכלה ועסקים
משפטסדום ועמורה
משמר המשפטתיירות
בריאותפנאי
תקשורתעיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורהלכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונתמיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עתוידאו News1
פורמיםמשובים
שערים יציגיםלוח אירועים
מינויים חדשיםמוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טוריםבלוגרים נוספים
רשימת כותביםהנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישיםפירמות
מוסדותמפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורתאירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומייםאירועים כלכליים
אירועים מדינייםאירועים משפטיים
אירועים פוליטייםאירועים פליליים
אסונות / פגעי טבעבחירות / מפלגות
יומנים אישייםכינוסים / ועדות
מבקר המדינהכל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם בית הספר בישולים
▪  ▪  ▪

בעשור האחרון עלה הבישול המולקולרי לכותרות וכיום שפים שונים נחשפים להבנת התהליכים הכימיים והפיסיקליים במטבח ומתנסים באפשרויות החדשות הגלומות בעולם זה כדי להעניק לסועדים חוויה שונה ומפתיעה. הגסטרונומיה המולקולרית הביאה טכניקות בישול חדשות ומרקמים מפתיעים והיא ממשיכה לחדש ללא הפסקה באינסוף פיתוחים ושכלולים.
בימים אלה משיק "בישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה" את הקורס המקצועי הראשון בארץ ליסודות הגסטרונומיה המולקולרית. הקורס מיועד לשפים, טבחים, קונדיטורים ובוגרי בית הספר המעוניינים לקבל כלים ולפתח שליטה ביסודות הבישול המולקולרי ולהתמצא בהתפתחויות החדשניות ביותר בתחום. הקורס בן 10 המפגשים מבוסס על הרצאות והדגמות המלוות בהתנסות אישית פרטנית, ובין התכנים שיועברו במהלכו: מבוא לגסטרונומיה מולקולרית, הציוד הייחודי והשימוש בו, יצירת מרקמים באמצעות חומרים שונים והשפעתם על הטעם, הכנת אמולסיות וקצפים, בישול בואקום ובטמפרטורות נמוכות, פיתוח מתכונים אישיים ועוד.
את הקורס, שייפתח ב-6 בדצמבר, יעביר השף והמומחה לגסטרונומיה מולקולרית תומר ניב. לניב, בעל תואר ראשון בקולינריה מטעם ווסט מיניסטר קינגס קולג', ניסיון עשיר במסעדות מובילות בלונדון ובין היתר עבד במשך שנה במסעדת The Fat Duck המוערכת לצדו של השף הסטון בלומנטל.
בישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה. הזרם 10 תל אביב. טלפון: 03-6819141. www.bishulim-school.com.
"בישולים" - בית הספר הגבוה לקולינריה בניהולו המקצועי של שף מאיר דנון, המכשיר מזה שנים את דור העתיד של ענף המסעדנות בישראלי, הוא היחיד בארץ המפעיל תוכנית לימודים פרטנית בתחום הבישול והפטיסרי, שיטת לימוד המקובלת במוסדות ההכשרה הקולינרית המובילים בעולם. תלמידי בית הספר זוכים להכשרה מקצועית מידי טובי השפים והקונדיטורים בכיתות לימוד מתקדמות, תוך שהם נחשפים למגוון רחב של חומרי גלם יוקרתיים. כ-3000 בוגרים סיימו בהצלחה את לימודיהם והשתלבו בתפקידים שונים בענף, רבים מהם מובילים היום מסעדות, בתי קפה ואפילו תוכניות טלוויזיה.
תאריך:  08/09/2009   |   עודכן:  08/09/2009
מועדון VIPלהצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il