X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם ICPA
▪  ▪  ▪

התאחדות חדשה מתווספת לתחום הקולינרי בישראל, במיסודם של השפים אבי עשור, בן נרושביץ ודוד גרינברג בשיתוף פעולה עם "מכללת השף" - במטרה לקדם את התחום הקולינרי בישראלי ולהחדיר בו תפיסה בינלאומית חדשה ומתקדמת. ההתאחדות החדשה, ICPA - התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל, תקיים קשר בינלאומי עם התאחדות ICPA הבינלאומית, ותאפשר קיום של קשרים בינלאומיים בין העמותות, הכרה בינלאומית לשפים הישראלים והשתתפות של חברי האגודה בתחרויות קולינריות בעולם, כינוסים ופרויקטים מיוחדים. בהנהלת ההתאחדות מעריכים כי עד שנת 2010 תעמוד ההתאחדות על סך כל של 2,000 חברים - כולם בעלי תעודות שף או קונדיטור מקצועיים.
מאחורי ההתאחדות החדשה עומדים השפים אבי עשור, בן נרושביץ ודוד גרינברג, שלקחו את המושכות ומתכוננים לתעל את פעילותה של ההתאחדות לטובת קיום כינוסים, השתלמויות, מיסודו של מועדון צרכנים לחברי האגודה - שיקנה לחברים סל הנחות ברכישת מוצרים מקצועיים, ארגון תחרויות קולינריות בארץ ובחו"ל והידוק הקשרים בין שפים וקונדיטורים מקצועיים בארץ לקולגות בעולם. מטרת ההתאחדות החדשה לאפשר גם לשפים חסרי ניסיון העושים את צעדיהם הראשונים בתחום להשתלב בפעילות הקולינרית בישראל ובעולם, ולעזור להם להיחשף להזדמנויות חדשות לצד קידום מגוון של פעילויות תומכות, שיאפשרו קיום הדרכות ייעודיות ומתקדמות (בשימוש במתקני ההוראה המתקדמים של 'מכללת השף'), ביסוס קשרים ומתן עזרה ותמיכה לחברי האגודה.
ICPA ישראל מזמינה את השפים הצעירים והוותיקים להצטרף ליוזמה החדשה, ומציעה לחברי האגודה ליהנות מסל הנחות ברכישת מוצרים, השתתפות בכינוסים ותחרויות בינלאומיות, והזמנה לאירועי לימוד והעשרה מטעם האגודה. שערי ההתאחדות פתוחים לכל בעלי המקצוע, המחזיקים בתעודת שף או קונדיטור מטעם מוסד קולינארי בארץ ובעולם.
השף אבי עשור, ממייסדי ICPA, מוסר: "הקמתה של ההתאחדות החדשה באה במטרה לחשוף את השפים הישראלים לבמות בארץ ובחו"ל, לקדם את הקשרים עם סצנות קולינריות בעולם, ולאפשר ייזום של פרויקטים להעשרה ולפיתוח של התחום הקולינרי בישראל. כחלק מפעילותנו אנחנו מציעים מגוון של הטבות, סל שירותים והנחות, ותמיכה של אגודת ICPA הבינלאומית - במטרה לפתח את התחום בארץ ולאפשר גם לשפים צעירים חשיפה בסצנה הבינלאומית".

תאריך:  03/11/2009   |   עודכן:  03/11/2009
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il