X
יומן ראשי
חדשותתחקירים
כתבותדעות
סיפורים חמיםסקופים
מושגיםספרים
ערוצים
אקטואליהכלכלה ועסקים
משפטסדום ועמורה
משמר המשפטתיירות
בריאותפנאי
תקשורתעיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורהלכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונתמיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עתוידאו News1
פורמיםמשובים
שערים יציגיםלוח אירועים
מינויים חדשיםמוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טוריםבלוגרים נוספים
רשימת כותביםהנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישיםפירמות
מוסדותמפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורתאירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומייםאירועים כלכליים
אירועים מדינייםאירועים משפטיים
אירועים פוליטייםאירועים פליליים
אסונות / פגעי טבעבחירות / מפלגות
יומנים אישייםכינוסים / ועדות
מבקר המדינהכל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם יקב הרי גליל
▪  ▪  ▪
[צילום: יח"צ]

במסגרת חגיגות העשור ליקב הרי גליל, השוכן בקיבוץ יראון, מוזמנים שוחרי היין והגורמה להיות שותפים לחוויה אנינת טעם, שתעבור בין המסעדות הנבחרות בישראל: מסע הטעמים - "גליל גורמה 2010".
החל מחודש פברואר, מפגש בין יינות יקב הרי גליל למנות גורמה מותאמות ליין, אותן ירכיבו השפים לכדי תפריט חד-פעמי לאותה ארוחה.
ב-23 ו-24 בפברואר 2010 יארח החדר הפרטי של "כרמלה בנחלה" את יקב הרי גליל לשני ערבים של ארוחת טעימות, כמיטב המסורת של השף דניאל זך, כשיינות האיכות של יקב הרי גליל ישולבו בהתאמה למנות המוצעות בתפריט.
מנות פתיחה למרכז השולחן: סשימי סלמון עם סלט שורשים, חציל ורוטב מיונז ווסאבי; סינטה כבושה במלח ים, גבינה כחולה ופרי ופטה כבד עוף כפרי ופיסטוקים עם אגסים צלויים ובצל ביין אליהם יתלווה הרי גליל ויונייה 2008, יין לבן יבש המתובל בניחוחות של משמש, נקטרינה, בושם רענן וריחות עשבי תיבול טריים, ברקע ניחוח עדין של עץ אלון.
עיקריות למרכז השולחן בשלבים: ריזוטו עגבניות טריות בבזיליקום ושמן זית עם ביצה עלומה, צ'ילי וגבינת מונצ'גו ומנה של פילה דג ים בגריל עם ניוקי ביתי, ברוטב שמנת ערמונים ופטריות פורצ'יני שיוגשו עם הרי גליל אביבים 2007, יין לבן יבש בניחוחות פרחים, אפרסק, תפוח ירוק, אגס ופרי טרופי; T bone טלה בגריל לצד גראטן ארטישוק ירושלמי ברוזמרין עם פסטו זעתר ולצידו הרי גליל מירון 2006, יין אדום יבש המשתלב היטב עם מנות בשר עשירות טעם ובשר עגל שהתבשל לאיטו בציר בקר וסילאן ויוגש עם פירה וירק מאודה יחד עם יין הדגל של יקב הרי גליל, יראון 2006, יין בעל גוף מלא, מרקם קטיפתי וסיומת ארוכה ומלטפת. בסיום הארוחה יוגשו מבחר קינוחים. מחיר הארוחה: 250 שקלים לסועד. יש להזמין מקומות מראש.
מסעדת "כרמלה בנחלה" של השף דניאל זך (זיסנבך) ממוקמת מטרים ספורים משוק הכרמל ובפאתי מדרחוב נחלת בנימין מגישה מטבח עונתי טרי מהשוק. זך מנצל את הקרבה לשוק ומגיש מנות עונתיות וטריות המבוססות על חומרי גלם איכותיים, בשילוב בין טכניקות צרפתיות ונגיעות מקומיות. לצד האוכל המשובח מציעה "כרמלה בנחלה" תפריט יינות מפואר, הנסמך בעיקרו על יינות ישראלים איכותיים.
מידע והזמנות: כרמלה בנחלה התבור 46, פינת הרמב"ם 14 מדרחוב נחלת בנימין, תל אביב. טלפון: 03-5161417.
תאריך:  18/02/2010   |   עודכן:  18/02/2010
מועדון VIPלהצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il