X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם מסעדת בולוניה
▪  ▪  ▪
[צילום: יח"צ]

השף גדי רוזנשטוק המוכר כמי שייסד את מסעדת בולוניה הידועה, אשר פעלה במשך 22 שנה ברמת השרון (עד לפני 3 שנים), פתח בימים אלה את המסעדה מחדש - באבן יהודה, ומציג בפנינו שוב בגאווה את המטבח האיטלקי האותנטי.
את המסעדה ברמת השרון סגר גדי לפני שלוש שנים לטובת עסקי יין באיטליה וחזר לאחרונה ופתח שוב את המסעדה באותו השם המוכר - בולוניה.
גדי רוזנשטוק נולד בבלוניה באיטליה, שם ספג את הריחות והניחוחות של המטבח האיטלקי בבית אימו, אותם שכלל ופיתח והקים מטבח איטלקי אותנטי במסעדה משלו פה בישראל.
יש לציין שגדי הוא השף הראשון שהציג בארץ את יסודות המטבח האיטלקי - הפוקצ'ה, רוטב הפסטו המבוקש היום בכל מטבח, והאנטי-פסטי במתכונתו הישראלית העשוי מגוון מיני ירקות. המנות שהציג במסעדה ברמת השרון הפכו לשם דבר ולמקור העתקה במסעדות בארץ וגם בבישול הביתי.
מטבחו של גדי מאופיין באוכל איטלקי ביתי. כמו-כן, המסעדה מעוצבת בסגנון כפרי המאפיין את המסעדות בבולוניה ובכל הכפרים ברחבי איטליה.
תפריט המסעדה כולל מבחר עשיר של מנות - בהם מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים: פוקצ'ות, סלטים, אנטי פסטי, מרקים, פיצות, מגוון פסטות במבחר רטבים, כמה סוגי לזניה, ומנות מיוחדות - כמו עוף קצ'טורה - אפוי בתנור עם ירקות, כדורי בשר ברוטב עגבניות ועוד.
ניתן לקיים במסעדה אירועים מיוחדים לקבוצות של 10 איש לפחות ולתאם "שף בהזמנה" - כלומר להזמין בתיאום עם השף מנות מיוחדות לבחירת הלקוח שאינן מופיעות בשוטף בתפריט המסעדה. המסעדה מציעה גם ארוחות עסקיות ומנות ילדים.
להלן דוגמאות של המנות ומחיריהן:
פיצות במגוון תוספות - פפרוני, קישואים, בצל, זיתים, טונה, חצילים ועוד - 30-39 שקלים.
מגוון פסטות - ספגטי, ניוקי, רביולי ועוד בשלל רטבים - על בסיס עגבניות, שמנת, שמן זית ועוד - 36-44 שקלים.
כדורי בשר ברוטב עגבניות בתוספת פסטה וסלט - 55 שקלים.
עוף קצ'טורה - אפוי בתנור בתוספת פסטה וסלט - 65 שקלים.
לזניה פטריות או בשר - 45 שקלים.
אנטיפסטי - 26-36 שקלים.
פוקאצ'ה (במגוון תוספות - רוזמרין, שום, מוצרלה, חצילים, קישואים ועוד) - 14-22 שקלים.
סלטים - כגון - סלט הבית עם פלפלים קלויים ובזיליקום/סלט הבית עם מוצרלה ועוד - 42 שקלים.
מרק - עגבניות/מינסטרונה - 25 שקלים.
מנות אחרונות - טירמיסו, פנקוטה - 25 שקלים.
בולוניה - רח' המייסדים 55 אבן יהודה. טל' - 09-8917264. שעות פתיחה: א'-ה': 8:30-23:30. ו' - 8:30-17:00. מוצ"ש - עד 24:00.

תאריך:  27/05/2010   |   עודכן:  27/05/2010
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il