X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם מכון התקנים הישראלי
▪  ▪  ▪

בעקבות תקן חדש: בימים אלה אושר במכון התקנים הישראלי עדכון לתקן הישראלי ת"י 1188 העוסק בבשר טחון ומוצרי בשר טחון.
עד עתה אושרו לשיווק לצרכן הישראלי מוצרי בשר בקר טחון קפוא בלבד אך מעתה ,לראשונה, ניתן יהיה לשווק בשר בקר טחון מצונן (טרי) וארוז מראש.
התקן יבטיח כי הבשר לא הוקפא לפני טחינתו, ושלא הוזרקו לו תוספות. אורך חיי המדף של מוצר מצונן הארוז באופן רגיל הוא יום אחד בלבד, לעומת זאת למוצר הארוז באטמוספרה גזית ייחודית - אורך חיי מדף של 4 ימים.
התקן קובע דרישות מחמירות לגבי טמפרטורת הבשר המצונן בכל שרשרת אספקת הבשר, החל מסיום טחינתו, אחסונו באתר הייצור, דרך ההובלה, אחסונו במחסן ביניים ועד לאחסון במקרר בנקודת המכירה הסופית.
שיווק סוגי בשר אחרים (כגון עוף, הודו וכד') ימשיך להיות מותר רק במצב קפוא.

תאריך:  27/02/2005   |   עודכן:  27/02/2005
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il