האם עדיף יין אדום או יין לבן?
העובדה ששניהם ממשיכים להימכר מוכיחה שיש חסידים לזה ולזה. אך ודאי שכאשר אני קונה יין, אני יכול לבחור אם לקנות לבן או אדום.
והנה יש מי שבעיניהם דווקא חלמון כתום הוא "בריא יותר", ואילו בעיניי, שגדלתי על "הלבן של הביצה" ו"הצהוב של הביצה", בעיניי כתום הוא "שלא כדרך הטבע".
ממש כמו ביין, אני מניח שיש חסידים לזה וחסידים לזה. אך האם לא ראוי שגם כאן, ממש כמו ביין, האפשרות לבחור תהיה בידי, ומגדל הביצים, שוודאי יודע במה האכיל את תרנגולותיו ועל כן מה צבע חלמון ביציהן, יחתים כל תבנית לפני שיווקה בחותמת: "צהוב" או "כתום"?