במתחם אוניברסיטת תל אביב נפתח לא מכבר סניף חדש של רשת מסעדות "קינג ג'ורג'", הצצות באחרונה ברחבי הארץ כפטריות אחר הגשם. אלא שבהבדל מסניפים אחרים של הרשת, ייחודה של "קינג ג'ורג'", שברחוב לבנון, הוא בהיותה מסעדת-סטודנטים לכל דבר, עם כל המשתמע מכך. יחד עם זאת היא פתוחה גם מחוץ לשעות הלימודים ופועלת, כמו יתר סניפי הרשת, שבעה ימים בשבוע, למן השעה 11 בבוקר ועד השעות הקטנות של הלילה.
מנות מפנקות"קינג ג'ורג'" שבאוניברסיטת תל אביב היא מסעדה מרווחת ושוקקת-חיים בכל שעותיה, ומלבד אולמה הפנימי הגדול, יש בה גם מרפסת מקורה שנעים להסב בה. היינו בשניים ולעת צהריים דלינו מן התפריט הרבגוני שהוצע לנו סטייק אנטריקוט (68 שקל) וקבב טלה (38 שקל). שתי המנות היו גדושות ומפנקות והורגש בהן שהיו עשויות מחומרי-גלם טריים. הן הוגשו, לפי בחירה, בלווית מג'דרה, מחית תפוחי-אדמה וסלט ירקות קצוץ דק-דק, עם צלוחית של טחינה משובחת. טעמן לא נפל מזה המוגש במסעדות פלצניות, הנוהגות לגבות על מנות שכאלה תעריפים גבוהים פי כמה, מה שמוכיח, פעם נוספת, שגם במסעדה פשוטה למדי אפשר להגיע לרמה קולינרית גבוהה, במחיר שאינו קורע את כיס הסועד. לארוחה הוגשה לנו סודה, ללא הגבלה של מילוי הכוסות, במחיר חד-פעמי של 20 שקל.
לשמש כדוגמהמלבד שהארוחה ב"קינג ג'ורג'" משביעה למדי - היא גם משתלמת מאוד. מחירה לשניים הסתכם ב-126 שקל בלבד - מחיר העשוי לשמש כדוגמה. החיסרון היחיד היה בשירות האיטי, אך שבהתחשב בכל היתרונות שמנינו - הוא, מן הסתם, בטל בשישים. בסופו של דבר הענקנו ל"קינג ג'ורג'" 9 מתוך 10 נקודות של הסולם הקולינרי.