X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  כתבות
מסעדת "התרנגול הכחול" מציעה ארוחה חגיגית מפתה של קבלת-שבת, המתקיימת בה מדי יום שישי בצהריים
▪  ▪  ▪
9 נקודות בסולם הקולינרי

שש מנות-פתיחה של סלטים, קוקטייל שתייה חריפה, מנה עיקרית לבחירה בין בשר לדגים, וקינוח מתוק - הם עסקת-חבילה קולינרית, המוצעת מדי יום שישי בשבוע, לעת צהריים, במסעדת "התרנגול הכחול" (רחוב נסים אלוני 10) שבצפון תל אביב.
לעניות-דעתנו זו בהחלט עסקה משתלמת מכל הבחינות. יש בה מכל טוב האוכל, במחיר מפתה במיוחד, של 133 שקל לנפש, בתנאי שלא מוסיפים עליה דבר.
המחיר משתנה מהותית על ה"אקסטרות". כך, למשל, לבקבוק של סודה צוננת (תוצרת-חוץ) משלמים ב"תרנגול הכחול" סכום של 32 שקל, ואילו על ספל-אספרסו גובים פה 14 שקל. הצרה נעוצה באחד שכמוני, שאינו מוכן לוותר על ה"אקסטרות" האלה.
ניסוי מעניין
ל"תרנגול הכחול" הגענו בשניים, כשלספתח קיבלנו שני מיני קוקטייל: ג'ין-מלפפונים חמוצים וליצ'או, שהוא ליצ'י תוסס באלכוהול. שני המשקאות נזקפו לזכות ניסוי מעניין שערך הברמן התורן ובלטו בטעמם יוצא הדופן בים של משקאות חריפים מוכרים אחרים.
מנות הפתיחה שהוגשו לשולחן הכילו סלטים צבעוניים של דלעת, מטבוחה, טרטר-טונה, קוסקוס פושר וריזוטו חמים. לצידם הוצע לחם הבית, פריך וטעים להפליא, מקמח שחור וממולא בשום ובאגוזים.
נתח קסום
ממבחר העיקריות קסם לנו נתח נדיב של 250 גרם בשר-אנטרקוט, במידת-עשייה בינונית, שלווה באיולי ובמחית תפוחי-אדמה. הבשר היה נימוח וקל לעיכול והתוספות הוסיפו לו נופך של טעם. לקינוח הגיע מוס-שוקולד, שהוקצף כדבעי. סיימנו באספרסו כפול-מהביל, שהיה די תפל, ובבקבוק של סודה צוננת, ועל השניים שילמנו תוספת-נגבית.
החשבון הסופי הסתכם ב-312 שקל והוספנו עליו תשר של 15% לשירות קשוב ואדיב, כשאת "התרנגול הכחול" זיכינו ב-9 מתוך 10 הנקודות של הסולם הקולינרי.

תאריך:  04/03/2013   |   עודכן:  04/03/2013
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
עסקת-חבילה קולינרית
תגובות  [ 1 ] מוצגות  [ 1 ]  כתוב תגובה 
1
פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים
מישלן  |  5/03/13 14:38
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
יוסף כהן אלרן
האם נוכל לדחות את המחר? להרחיק את היום המאיים שיבוא? להאט את היום שאנו נתונים בו? לעשות צעד אחד קדימה ושניים אחורה בזמן? אולי כמו שעושים שחזור לאחור לתאריך שחלף במחשב, משיבים אותו למצב שהיה נכון לנו יותר, בטרם השתבשו לנו הדברים? כלומר החיים?
מיכל רז-חיימוביץ'
לקוחה ששכרה רכב בשלמה SIXT גילתה פער של מאות שקלים בין המחיר שחויבה לשלם בגין נזק קל, לבין הערכת השמאי מטעמה    מקרה יחיד או מדיניות? באיגוד המוסכים נתקלו בתלונות דומות: "בקשו הערכת נזק עצמאית"
אורן פרסיקו
החולשה הכללית האוחזת בעיתונות מיתרגמת גם לקושי גובר והולך בסיקורה את עצמה
חיים נוי
המחזמר החדש בעקבות הסרט הנוסטלגי הוא חוויה של כיף ועונג – בית צבי בתיאטרון רמת גן
עליס בליטנטל
ארבעה סיפורים המתרחשים בו-זמנית בליל השנה החדשה של 2012, בארבעה מקומות שונים בעולם - ובכל זאת קשורים זה בזה    הבימאי גור קורן הצליח להעלות הפקה מרתקת על-פי "הטרילוגיה הבלגרדית" מאת בילנה סריוביץ', עם מסיימי בית צבי השנה
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il