במטבח הקוסמופוליטי של השף שאול מככבים, בין היתר, הטאמאלס - עלי הבננה הממולאים בבצק, שמקורם במקסיקו ובמשולש הגבולות ברזיל-ארגנטינה ופאראגוואי; סמסוסק עירקי, במילוי חומוס ובצל מטוגן; סמבל אינדונזי, שהוא רוטב חריף בגוון אדום-כתום, המורכב מפלפל-צ'ילי והמוגש עם פלפלים ירוקים-חריפים ומוחמצים; גונדי פרסי, שהן כופתאות של חומוס; חמין יהודי, עלי-גפן יווניים וגלידה הודית. כל התבשילים היוצאים מתחת ידיו של השף שאול הם גורמה לשמו ופרוסים על שולחנות ארוכים-ורחבי-ידיים, בשיא ארצי של מזנון מלונאי.
גם מזנון הבוקר של "פוד פייר" לא טומן ידו בצלחת. יש בו מכל טוב הארץ והוא מונה סוגים שונים של לחם, פוקאצ'ות, פיתות ולחמנג'ון; מבחר מגוון של סלטים, גבינות, ביצים וקינוחים, בכמות שאין שנייה לה בארץ, והמזכירה לא במעט את מזנוני ספינות התענוגות וה"קלאב מד" העמוסים לעייפה. ויש לו, לשף שאול, גם
עזר כנגדו: גיל רון, אשר על המזון והמשקאות, הדואג להציב על שולחנות המזנון רק את העילית שבעילית.
לרמת התבשילים של ה"פוד פייר" אין שום מתחרה באיזשהו מלון אחר בארץ, כשהשף שאול נושא עימו את סודו הקולינרי הכמוס, בו הוא מיטיב לרקוח את כל התבשילים המעודנים שלו בפיקנטריה ובתיבול מושלמים.