X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
יכין [מורג ביטן]

חברת "יכין"- באדיבות השף טל כהן מעניקה מתכונים קלים ופשוטים להכנה של שקשוקה!
המאכל ההכי ישראלי....שכולם אוהבים.... ומתאים במיוחד לימי החורף הקרים....
שקשוקה קלאסית
מרכיבים ל-4 מנות יפות:
3 יח' "יכין" – שקשוקה במשקל 260 גר כל מארז
¼ כוס שמן זית
6 יח ביצים
פטרוזיליה לעיטור ולטעם
אופן הכנה:
למחבת חמה מזליפים את השמן זית ומחממים היטב, מוזגים את שלושת מארזי שקשוקה "יכין" ומבשלים כ-5 דקות, שוברים את הביצים מעל לשקשוקה ומבשלים עם מכסה כ5 דקות נוספות עד להקרשת החלבון, מעטרים בפטרוזיליה ובתאבון
מומלץ עם לחם שחור של פעם או חלה טרייה של שישי..
שקשוקת ליבת חציל חרוך ועשבי תיבול
מרכיבים ל-4 מנות יפות:
2 יח חציל שלם שרוף על האש, מקולף וחתוך לארבע חתיכות כל חציל
3 יח שקשוקה "יכין" במשקל 260 גר כל יח מארז
¼ כוס שמן זית
6 ביצים
½ זר כוסברה קצוץ גס
½ זר עלי רוקט קצוצים גס
אופן הכנה:
למחבת חמה מזליפים את השמן זית ומחממים היטב, מוזגים את שלושת מארזי שקשוקה "יכין" ומבשלים כ5 דקות, מוסיפים את חתיכות ליבת החציל ברוטב, מפזרים את העלים הירוקים הקצוצים מעל החציל, שוברים את הביצים מעל הרוטב ומבשלים עם מכסה כ10 דקות עד להקרשת החלבון ושהחלמון עדיין יישאר רך ועדין....
שקשוקת עגבניות, תרד טרי, ארטישוק וגבינת כבשים
מרכיבים ל4 מנות יפות:
3 יח שקשוקה "יכין" במשקל 260 גר כל מארז
¼ כוס שמן זית
1 שקית תרד טרי שטוף היטב
5 יח תחתית ארטישוק נקי ושטוף חתוכים לרבעים
200 גר קובית פטה כבשים חתוכה לשמונה קוביות בינוניות
6 ביצים
אופן הכנה:
למחבת חמה מזליפים את השמן זית ומחממים היטב, מוזגים את שלושת מארזי שקשוקה "יכין" ומבשלים כ5 דקות, מוסיפים את הארטישוק וממשיכים לבשל כ3-5 דקות מוסיפים את עלי התרד וממשיכים לבשל כ10 דקות על אש נמוכה ולאט לאט מצמצמים את הנוזלים, שוברים את הביצים מעל הרוטב, ובין חלבון הביצים מוסיפים את פטה הכבשים ומטביעים בתוך הרוטב, מבשלים עם מכסה כ10 דקות עד שהחלבון קרש והחלמון עדיין רך ועדין....
להגיש עם חלת שבת טובה וטרייה....

תאריך:  03/12/2012   |   עודכן:  03/12/2012
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
יכין, באדיבות השף טל כהן - מתכונים קלים ופשוטים של שקשוקה!
תגובות  [ 0 ] מוצגות  [ 0 ]  כתוב תגובה 
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
עדי וילדר
עדי וילדר
עדי וילדר
יניב כהן
סרגון מותחת את חסמי הפיזיקה: משיקה מוצר חדשני המאפשר קיבולת גדולה פי 4 מפתרונות מתחרים    רון קליין, אנליסט בכיר ב-OVUM: "ספק ציוד מיקרוגל שיוכל להציע זינוק של ממש בקיבולת, ללא עלות נוספת, יזכה לבידול משמעותי בשוק"
עדי וילדר
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il