מן העיקריות נדלקנו על מנה נכבדה של כבדים ביין מתקתק, טבולים בערמונים, ולצידם ירקות מאודים, שהותירו בנו טעם של עוד. גם מנתה של בת-לווייתי, לינגוויני-ירקות ושרימפס, זכתה להוקרה רבה. המדובר בפסטה ארוכה ואובלית, בשילוב שרימפס וירקות פריכים, בליווי עגבניות טריות, טימין ונתחי פרמזן, שרק מסעדות מעטות יודעות להכינם כראוי.
כמו מנת הפתיחה, גם קינוח הספומה שבחרנו הוא ייחודי ל"ג'ויה": שכבות של מרנג-לימון-קפוא וסלט של פירות אקזוטיים. הקינוח האסתטי הוגש בצלמו של מגדל-פיזה ואנו, מצידנו, דאגנו, בהנאה רבה, למוטט אותו אל קיבתנו כמגדל-קלפים.
אספרסו איטלקי דומיננטי, עם ניחוחות שמיימיים, ובקבוק של סודה "סן פלגרינו", היו האקורד האחרון בסעודת המלכים שלנו. שילמנו עליה 230 שקל (כולל תשר של 15 אחוז) ואת "ג'ויה" זיכינו בסולם הקולינרי בציון המקסימלי: 10!