יקבי רמת הגולן, יקב הפרימיום המוביל בישראל ומסעדת קלואליס, יוצאים בשיתוף פעולה ייחודי לרגל חגיגות שמונה שנים להקמת המסעדה.
במסגרת זו, מוזמן הקהל הרחב לקחת חלק בחוויה קולינרית מענגת ונדירה וליהנות מתפריט חגיגי, שהורכב במיוחד לערב זה על-ידי השף ויקטור גלוגר: קרפצ'יו טונה עם סלט ירוק בויניגרט הדרים, מרק כבד אווז וכמהין, פילה SEA BASS מעושן קלות בבישול איטי עם ביצי סלמון ואוסובוקו טלה צעיר בציר טלה ויין אדום עם ריזוטו פטריות "טרומפט".
כחלק מהחגיגה, ובפעם הראשונה יוכלו הסועדים להשתתף בטעימת יינות מקצועית בהנחיית ויקטור שונפלד, היינן הראשי של היקב. בטעימה זו, תתאפשר הצצה נדירה למרתפי היקב ויוצעו יינות מתיישנים בבקבוקי דאבל מגנום (3 ליטר): דאבל מגנום ירדן מרלו 2002, דאבל מגנום ירדן קברנה סוביניון 2004, דאבל מגנום ירדן קברנה סוביניון 2001 ודאבל מגנום ירדן קברנה סוביניון 2000.
לדברי ארנון הראל, מנהל השיווק ביקבי רמת הגולן: "כיקב אשר פעילותו מהווה נדבך חשוב בפיתוח תרבות היין בארץ, חשוב לנו להמשיך וליזום אירועים מגוונים וייחודיים כגון ארוחת הדאבל מגנומים. החיבור של תפריט משובח עם יינות נדירים בבקבוקי 3 ליטר, יעניק ללקוחות חוויה שונה ומענגת במיוחד".
לדברי השף ויקטור גלוגר ממסעדת קלואליס: "אנו שמחים ומתרגשים לארח את יקבי רמת הגולן בחגיגות שמונה שנים להקמת המסעדה. זו הזדמנות מצוינת לאפשר לקהל הרחב להיחשף ליינות נדירים, שאינם נכללים בתפריט הקבוע שלנו, וליהנות מארוחת גורמה עשירה ומרתקת".
החגיגה תתקיים, כאמור, במסעדת קלואליס, רח' דרך אבא הילל 16, רמת גן במוצאי שבת ה-30.1.10. הזמנת מקומות בטלפון 03-5759060. מספר המקומות מוגבל.
אודות יקבי רמת הגולן
יקבי רמת הגולן הינו יקב הפרימיום המוביל בישראל, השייך לארבעה קיבוצים - אל רום, אורטל, עין זיוון וגשור, וארבעה מושבים - רמת מגשימים, יונתן, אלוני הבשן ורמות נפתלי, שהם גם בעלי הכרמים. מאז היווסדו ב-1983, משווקים יינות היקב תחת שלושה מותגים מובילים: ירדן, גמלא וגולן. כיום, נחשב היקב למוביל בישראל באיכות היינות, בטכנולוגיה חדשנית ובפיתוח זנים חדשים.
אודות קלואליס
מסעדת קלואליס של השף ויקטור גלוגר ממוקמת בסיטי של רמת-גן, חולשת על חלל גדול, מרווח מאוד, ונהנית מעיצוב מוקפד, מסוגנן ומאווירה רומנטית. מטבח המסעדה פתוח לעיני הסועדים ומקרר דגים ובו שלל הדגים ופירות הים הטריים המוגשים במסעדה מוצג לראווה בכניסה למסעדה.