יקב הפרימיום "1848" ומלון הבוטיק "עדן" חברו יחד לשיתוף פעולה במסגרתו בביסטרו של המלון יוגש תפריט ערב חורפי מיוחד המותאם ליינות יקב 1848 ובחדרי המלון יוצגו יינות דור 5 של היקב לרכישה מיוחדת לאורחי המלון. מטבח הביסטרו של המלון מתבסס על מיטב התוצרת של שוק הכרמל הסמוך ומגיש מגוון גדול של מנות שף בסגנון אירופאי מקורי.
יוסי שור מנכ"ל יקב "1848" מציין, ששיתוף הפעולה עם מלון הבוטיק "עדן" הוא חלק מהאסטרטגיה של היקב לשיתופי פעולה עם מלונות בוטיק ומלונות פרימיום.