X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  חדשות / מבזקים
תקנות התו הירוק הוארכו בשבועיים נוספים

גנס: "אם נעבור את המקדם של 1.2 נצטרך ללכת להחמרות"

הדגישה: "כשנחצה 1000 חולים, זה אירוע שנצטרך ככל הנראה לנקוט בו צעדים יותר משמעותיים מבחינת הגבלות" ראש מנהלת אכיפה ארצית קורונה במשטרת ישראל: קיבלנו מעין הנחיה לחדש עבודת מטה בנוגע לצימוד האלקטרוני
▪  ▪  ▪
אילנה גנס. התרופפות בשמירה על ההוראות [צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]

ועדת החוקה אישרה (יום ד') להאריך את תקנות התו הירוק בשבועיים נוספים עד ל-9.12.21. כמו-כן אישרה הוועדה להאריך עד ל-22.12.21 את ההכרזה על בידוד בפיקוח אלקטרוני, על כלל המבודדים, למעט מי שחלה עליו חובת בידוד של עד 24 שעות. בהתאם להכרזה, מבודדים שמכשירי הטלפון שלהם מאפשרים זאת מקבלים הודעות סמס המבקשות את הסכמתם לפיקוח אלקטרוני באמצעות איכון מיקומם על בסיס GPS. חייבי הבידוד שאין ברשותם טלפון מתאים מקבלים שיחה טלפונית לצורך קבלת הסכמתם. מי שלא יסכים לפיקוח טכנולוגי, תופעל כלפיו אכיפה משטרתית מוגברת.
יו"ר הוועדה ח"כ גלעד קריב: "בדיונים קודמים דובר על כך שב-1 בדצמבר משרד הבריאות יבחן הקלות נוספות ולצערי זו לא ההצעה שמובאת מטעם הממשלה אך לצד זאת גם אין הגבלות חדשות אלא הקפאה של המצב הקיים. אין ספק שההחמרה בהדבקה מחדדת את צורך הבידודים בעת הזו".
אילנה גנס, ראש מטה שירותי בריאות הציבור: "אחרי מגמת ירידה מיוחלת רואים בשבוע האחרון עליה במספר המאומתים ומקדם ההדבקה שעומד הבוקר על 1.08. אנחנו רואים מספרים יציבים במגמת התמותה אם כי גם שם יש עליה קטנה בשבוע האחרון ועומדים על 19 נפטרים אל מול 12 בשבוע שלפניו. רוב המאומתים החדשים הם בגילאים 11-6 ואחוז נוסף משמעותי הוא גילאי 12 ומעלה שלא חוסנו, כך שאנחנו לא מייחסים זאת להתחלה של דעיכה חיסונית. לרוב האוכלוסייה לא חלפו עדיין 4 חודשים מהבוסטר וכרגע לא רואים מגמת עליה בתחלואה בקבוצות הללו".
עוד אמרה כי "חלק מהעלייה בתחלואה קשור בהתרופפות השמירה על ההוראות בקרב הציבור. רואים זאת יותר בחקירות האפידמיולוגיות, שפחות מקפידים על שמירה על מרחק, מסיכות או תו ירוק כולל סריקה בכניסה למקומות. ניסינו לבדוק כמה תווים נסרקים אל מול כמה נבדקים והדאטה הזו לא שמורה אצלנו מתוך שמירה על סודיות".
בהתייחסה לחיסוני הילדים אמרה כי "שלשום החלו הקופות לחסן ילדים וכבר לשבוע הקרוב נקבעו 30,000 תורים. בשלב ראשון החיסונים יינתנו רק בקופות החולים ובהמשך נראה אם יש צורך לתחנות של משרד הבריאות או חיסון בבתיה"ס. מדובר על קרוב ל-800,000 ילדים בגיל זה.
בנוגע לכניסת תחלואה מחו"ל אמרה: "אנחנו ממשיכים לעקוב אחר הנתונים המדאיגים ממדינות מדינות אירופה כשבראש הרשימה מככבות רוסיה ואוקראינה עם 1.2%, 1.3% חולים שחוזרים ממדינות אלו, ורואים הקשחה מאוד קיצונית בקריטריונים של מדיניות תו ירוק בחלק מהמדינות שלא מאפשרות חלופה של בדיקות כמו בארץ".
עוד אמרה כי "בבדיקות PCR ביום השביעי רואים אחוז היענות הרבה יותר גבוה בין אלו שנחשפו לחולה מאשר אלו שחזרו מחו"ל. ההבדל משמעותי גם בהיענות של ילדים על מול מבוגרים כאשר ילדים נבדקים יותר בבדיקה השנייה. ממוצע הבדיקה השנייה של כלל חבי הבידוד הוא כ30% שזו ירידה משיא גל התחלואה באוגוסט ספטמבר של כ-40% וכן, חבי הבידוד מחו"ל אחוז הבדיקה השנייה בקרבם נמוך אל מול חבי הבידוד בארץ".
מגמת עליה בחודש האחרון בשיעור הפיקוח הפרונטלי
גד פרישמן המדען הראשי במשרד הבט"פ הציג את נתוני הפיקוח באמצעות הסכמון: "אנחנו עדיין יציבים על מקסימום 23% הסכמה לאכיפה טכנולוגית וזה נתון מטריד. בחודש שעבר הנתח האכיפתי הטכנולוגי מכלל רכיבי האכיפה, עמד על 40% והחודש עומד על כ-44% ושיעור הפיקוח הפרונטלי על חולים ומבודדים הינו 56% (45% מבודדים ו-16% חולים). ניתן לראות מגמת עליה בחודש האחרון בשיעור הפיקוח הפרונטלי על חולים ומבודדים. ממוצע שיעור הפיקוח הפרונטלי היומי עמד בחודש האחרון על 21 ביקורים למבודדים, 8 ביקורים לחולים, ו-22 ביקורים ע"י פיקוח טכנולוגי, לאלף מבודדים".
הוא הציג תמצית ממצאי סקר שנועד לבסס תשתית להסברה שיערוך המשרד בנוגע להסכמה לשיתוף המיקום באמצעות מערכת ההסכמון: "למעלה ממחצית המרואיינים הסכימו לשתף מיקומם וככל שהגיל עולה, שיעורי ההסכמה עולים. כ-60% מהמרואיינים שבעי רצון מהמערכת, שיעורים גבוהים בקרב המסכימים לשתף מיקום ובקרב המשיבים לרוב או לכל ההודעות. ניכר כי אין רתיעה משימוש במערכת. עוד עולה מהסקר כי 73% לא שמעו על המערכת לפני שקיבלו את הסמס, כשליש מהמרואיינים ירצו בעתיד להיות מבוקרים באמצעות אפליקציה או הסכמון ורק 4% לא רוצים להיות מבוקרים".
עמוס בן אברהם, ראש מנהלת האכיפה במשטרת ישראל: "ההסכמון הוא פלטפורמה שמאפשרת להגיע באמינות גבוהה לאנשים. בתנאים קיצוניים ייפתח דיון האם ההסכמה חייבת להישאר או שיכפו על אדם לשתף מיקומו. זה מתאים מאוד להופעת וריאנט חדש שאתה צריך, כמילותיו של רה"מ, להתנפל עליו וללכוד אותו ולפעול במהירות במוקדים של אלפי אנשים. לכן, נחוץ שהכלי יישאר ולעשות הרבה דברים להגברת המוטיבציה לשתף פעולה ומבינים שאם תהיה תודעה של חומרת מצב שלא קיימת כרגע, גם היא תכריע".
לשאלת היו"ר ח"כ קריב לגבי הצימוד האלקטרוני, אמר כי "הפסיקו לדון בכך, אך כי הוא מתאים מאוד לסדר גודל של עד 10,000 איש. ערכנו דיונים על הפיילוט שכאילו היה וקיבלנו מעין הנחיה להתחיל לטפל בזה מחדש ולעשות עבודת מטה על הצימוד. לגבי מיקוד על אוכלוסיות, ניתן להשתמש בהסכמון כדי למפות איפה המוקדים ולשגר לשם אכיפה פרונטלית שהיא הכלי המכריע היחיד אך המוגבל בכמותו".
בהתייחסו לנתוני מינהלת האכיפה במשטרה אמר היו"ר קריב: "מה המשמעות של 7%-6% ביקורים למבודדים? זה מייצר הרתעה? או שהחורים ברשת גדולים מדי ונדרשת עוד קומה אכיפתית? אם מגיעים לרגע שבו אפשר לזהות אוכלוסייה מסוימת כמוקד הדבקה, כמו חוזרים ממדינות מסוימות או מוקד התפרצות של וריאנט, זנחנו את הצימוד האלקטרוני כאופציה והשאלה אם יש להידרש אליו שוב. לא רכשתם את הצמידים ולא מיציתם את המכרז".
עוד אמר: "יש כ-6000 חולים, יש 200 ביקורים פרונטאליים אל מול 800 ביקורים בקרב מבודדים אחרים. הייתי מצפה לראות פרופורציה של 90/10 או 80/20. המספרים הנומינאליים על חולים לא הגיוניים. איבדנו את ההרתעה באכיפת הבידודים. אין כרגע הרתעה בציבור, אין פרסום של הקנסות. אין סנקציה אם אזרח לא מגיב להסכמון, אבל למה לא לשלוח הודעה מפולחת לציבור שלא שיתף מיקומו ולא ביצע בדיקה שניה. הגיע הזמן לטייב את השימוש בהסכמון ולקבוע מחדש את עדיפויות האכיפה. משהו לא הגיוני בהקצאת האכיפה בין המבודדים לחולים. לא הגיוני לקיים 800 ביקורים למבודדים ו-200 לחולים. האכיפה חייבת ללכת קודם כל לחולים. ביקורים הם כלי הרתעתי ואם מגיעים ל-350 חולים בביקורים פלוס הסכמון מתוך כ-6000 חולים אלו נתונים מטרידים הדורשים שיפור".
בהתייחסו לאכיפת בידודי ילדים אמר: "אם היום 2/3 מהחולים הם ילדים יש לבדוק גם את סוגית ביקורי הבית אצל הורי קטינים מבודדים. אפשר לקבוע שזה ייערך אחה"צ/ ערב כי בבוקר ההורים יוצאים לעבוד. אני לא מכיר איסור בחוק לבדוק האם הקטין שוהה בבידוד".
בחלקו של הדיון על הארכת תקנות התו הירוק אמרה אילנה גנס ראש מטה שירותי בריאות הציבור: "אתמול ראינו סגירת בי"ס בעקבות התפשטות התחלואה. אנחנו עוקבים אחר מתווה כיתה ירוקה ולעיתים נאלצים לסגור כיתות אך כרגע אין כיוון להחמרה ונמשיך לעקוב אחר המגמות. יש מאמץ לעצור את התחלואה בנקודה הזו. כרגע מסתכלים על מקדם התחלואה ואם נעבור את המקדם של 1.2 נצטרך ללכת להחמרות שיבוא לביטוי בצמצום התקהלויות בשלב ראשון כולל מקומות הפועלים בתו ירוק כמו אירועים שבהם רואים יותר הדבקות. כמו שהסרנו הגבלות כנראה שנצטרך להחזירן בהתאם להתפשטות התחלואה. כשנחצה 1000 חולים, זה אירוע שנצטרך ככל הנראה לנקוט בו צעדים יותר משמעותיים מבחינת הגבלות. קשה לעצור תחלואה כשמגיעים לממדי תחלואה משמעותיים, כל פעולה שננקוט בשלב כזה תהיה פחות אפקטיבית".
היו"ר ח"כ קריב: בסוגית התו הירוק, אם נראה שאיננו בראשית גל חמישי, יגיע הזמן לנצל את השקט ולהתכנס להבנה שיש סוגים שונים של אירועי הידבקות כמו אולמות אירועים או מקומות שאינם בישיבה. אי-אפשר לגזור גזירה שווה בין מוזאון לבין דיסקוטק".

תאריך:  24/11/2021   |   עודכן:  24/11/2021
+"אם אין שוויון בגיוס, שלפחות יהיה בשוק התעסוקה"
01:43 25/11/21  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה

השרה ברביבאי הפתיעה את ועדת הכלכלה והודיעה כי הנחתה לבנות תוכנית רב שנתית לתעסוקת חרדים על סמך פטור משירות צבאי בגיל 21

השרה אורנה ברביבאי [צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]
+בטרומית: ניתן יהיה לשלם בתשלומים בסכום גבוה מ-250 ש"ח
01:13 25/11/21  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק לתיקון פקודת התעבורה (תשלום קנס בתשלומים), התשפ"א-2021 של חבר הכנסת מיכאל מלכיאלי. 49 תמכו ללא מתנגדים וההצעה תועבר לוועדת הכלכלה.
מוצע בה לקבוע כי מי שקיבל הודעת תשלום קנס בשל עבירות תעבורה יהיה רשאי לשלם אותו בתשלומים שווים ובלבד שסכום הקנס גבוה מ-250 שקל.
מלכיאלי: "ההצעה הזו נועדה לעזור לאנשים החלשים. אדם שיש לו כסף משלם את הקנס מיד ונפטר מזה. אנשים שאין להם כסף מעבירים את החוב הלאה. מה שקורה במצב הנוכחי, זה שאותם אנשים משלמים בריבית עד שמגיעים למצב של עיקול".

+עוצמה יהודית: נצא בקרוב למפקד עצמאי
19:05 24/11/21  |  עידן יוסף

מפלגת עוצמה יהודית בראשות ח"כ איתמר בן-גביר מברכת על היציאה למפקד הציונות הדתית, אך הודיעה כי תצא בקרוב למפקד עצמאי. היא הודיעה על המשך שיתוף הפעולה בין המפלגות ועל ריצה יחד ברשימה משותפת גם בבחירות הבאות. לדבריה, "השילוב בין המפלגות השונות המרכיבות את הציונות הדתית, הוא שילוב מנצח, ונמשיך בעזרת השם לשלב ידיים, גם אם אנחנו מקיימים מפקדים מפלגתיים נפרדים".
גם מפלגת נעם מקיימת בימים אלה מפקד.

+סמוטריץ' הכריז על מפקד הציונות הדתית
18:38 24/11/21  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה

יו״ר הציונות הדתית ח״כ בצלאל סמוטריץ' בהצהרה: ״מפקד הציונות הדתית - במטרה להפוך את השבר לבשורה גדולה בימין. לצמיחה, לבניין, לגיבוש כוח אמוני, אמין וגדול שיאחד ויגבש את המחנה כולו"

סמוטריץ'. בחירות מקדימות בדרך [צילום: פייסבוק]
+אושר בטרומית: יום זיכרון ממלכתי למנחם בגין
14:36 24/11/21  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק להנצחת זכרו של מנחם בגין (תיקון - יום זיכרון ממלכתי), התשפ"א-2021 של חבר הכנסת יריב לוין. 41 תמכו מול מתנגד אחד וההצעה תועבר לוועדת החינוך התרבות והספורט.
מוצע בה להקדיש יום זיכרון ממלכתי לזכרו ולפועלו של מנחן בגין. ביום זה יקוימו אירועי זיכרון להנצחת זכרו של מנחם בגין, יתקיים טקס זיכרון ממלכתי, ובמחנות צה"ל ובבתי ספר יוקדש זמן לאירועי הנצחה וללימוד פועלו. ד' באדר הוא יום פטירתו של מנחם בגין, ולכן מוצע כי יום זה יהיה יום זיכרון ממלכתי.
השר זאב אלקין השיב בשם הממשלה ועקץ את נתניהו: "אי אפשר שלא לציין את המשפט המפורסם שנאמר ע"י בגין בהקשר של כהונה שהתארכה על כך ש'שלטון ממושך הוא סכנה לחרות האומה ולמוסר בניה והוא מוליד שחיתות'".

+אושר בטרומית: הרחבת איסור אפליה בידי מטפל או מוסד רפואי
13:29 24/11/21  |  מירב ארד

מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק זכויות החולה (תיקון - איסור הפליה), התשפ"א-2021 של חברת הכנסת גבי לסקי. 50 חברי כנסת תמכו 23 מול שהתנגדו וההצעה תועבר לוועדת הבריאות. מוצע להרחיב את איסור האפליה בידי מטפל או מוסד רפואי, כך שיאסור גם על אפליה על מחמת השתייכות לקבוצה אתנית, זהות מגדרית, השקפה, השתייכות מפלגתית, מוגבלות, מעמד אישי, הורות, או רקע כלכלי.

+אושר בטרומית: הגדלת הסכום והארכת הזמן במסלול המקוצר בהוצאה לפועל
13:28 24/11/21  |  מירב ארד

מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק ההוצאה לפועל (תיקון - מסלול מקוצר חובה), התשפ"א-2021 של חברת הכנסת נעמה לזימי. 53 תמכו לעומת 35 שהתנגדו וההצעה תועבר לוועדת חוקה. מוצע לקבוע כי המסלול המקוצר בחוק ההוצאה לפועל יורחב, כך שיחול על בקשות לביצוע פסק דין בסכומים של עד 50,000 שקלים. כמו כן, מוצע להאריך את משך הזמן הקבוע לגבייה במסלול המקוצר לתקופה של שמונה עשר חודשים ולהרחיב את סוגי ההליכים שניתן לבצע במסגרת הליך זה.

+"לוודא שאין אפליה במיסוי לעומת שטחי הרשות"
13:01 24/11/21  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה

בנוסף קראה הוועדה להסדיר בצו מיסוי הולם של כוס נייר המצופה באחוז נמוך של פלסטיק, וכן לתת מענה להסדרת כלים רב פעמיים דקים שנופלים בגדר המיסוי

[צילום: דני שם-טוב, דוברות הכנסת]
+הצע"ח: החרגת האסירים בעלי מסוכנות משחרור מנהלי
12:17 24/11/21  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה

מוצע לקבוע בהסדר החדש כמה שינויים לעומת ההסדר הקיים בתיקון מס' 54 שמטרתם לצמצם במידה מסוימת את הסדר השחרור המינהלי המוגבר כך שלא ייכללו בהסדר זה אסירים בעלי רמת מסוכנות גבוהה

יו"ר הוועדה מירב בן ארי [צילום: דוברות הכנסת, נועם משקוביץ]
+ועדת הכנסת אישרה את הקמת ועדת הקנאביס
10:13 24/11/21  |  מירב ארד

עדת הכנסת אישרה את הקמת הוועדה המיוחדת שתדון בהצעת חוק הקנאביס הרפואי. יושבת ראש הוועדה תהיה חה"כ שרן השכל. בוועדה יכהנו 15 חברי כנסת, על פי ההרכב הבא: סיעות הליכוד - שלושה חברים, סיעת יש עתיד - שני חברים, סיעות ש"ס, כחול לבן, העבודה, יהדות התורה, ישראל ביתנו, הציונות הדתית, הרשימה המשותפת, תקווה חדשה, מרצ, ורע"מ חבר אחד לכל סיעה.


מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
 
תגיות מי ומי בפרשה
 אבי דיכטר / Avi Dicter  אביגדור מעוז  אביר קארה / Abir  kara  אבתיסאם   מראענה / Ibtisam Mara'ana  אוסאמה סעדי / Osama Saadi  אופיר אקוניס / Ofir Akunis  אופיר כץ / Ofir  Katz  אורי מקלב / Uri Maklev  אוריאל מנחם בוסו / Uriel Busso  אורית פרקש-הכהן / Orit Farkash-Hcohen  אורית מלכה סטרוק / Orit Malka Struk  אורלי לוי-אבקסיס / Orly Levi-Abekasis  אימאן ח'טיב יאסין / Iman  Khatib Yassin  איתמר בן-גביר / Itamar  Ben Gvir  איתמר גרוטו / Itamar Groto  איתן גינזבורג / Eitan  Ginzburg  אלון טל / Alon  Tal  אלון שוסטר / Schuster Alon  אלי כהן / Eli Cohen  אלינה ברדץ' יאלוב / Elina Bardach Yalov  אמילי חיה מואטי / Emilie Haya Moatti  אמיר אוחנה / Amir Ohana  אפרת רייטן מרום / Rayten Marom Efrat  אריה מכלוף דרעי / Aryeh  Machluf Deri  בועז טופורובסקי / Boaz  Toporovsky  בני גנץ / Benny  Gantz  בנימין נתניהו / Benjamin  Netanyahu  גבי ברבש  גבי לסקי / Gaby  Lasky  גדי דסטה יברקן / Gadi Desta  Yivarken  גילה גמליאל / Gila  Gamliel  גלית דיסטל אטבריאן / Galit  Distal Atbaryan  גלעד קריב / Gilad Kariv  דוד אמסלם / David Amsalem  דוד  ביטן / David Bitan  ווליד טאהא / Waleed Taha  ולדימיר בליאק / Vladimir Beliak  זאב אלקין / Ze'ev Elkin  זאב בנימין בגין / Ze'ev Binyamin Begin  חיים ביטון / Haim Biton  חיים כץ / Haim Katz  יאיר גולן / Yair Golan  יאיר לפיד / Yair  Lapid  יואב בן צור / Yoav Ben Tzur  יואב גלנט / Yoav Galant  יואב סגלוביץ' / Yoav Segalovich  יואב קיש / Yoav Kish  יואל (יולי) אדלשטיין / Yoel Edlshtein  יום טוב חי כלפון / Yomtob Kalfon  יוסף שיין / Shain Yossi  יוראי להב הרצנו / Yorai  Lahav-Hertzano  יסמין פרידמן / Yasmin Fridman  יעקב ליצמן / Yaakov Litzman  יפעת שאשא-ביטון / Yifat  Shasha-Biton  ישראל אייכלר / Yisrael  Eichler  ישראל כץ / Israel  Katz  לימור מגן תלם / Limor Magen Telem  מאזן גנאים / Mazen  Ghanem  מאי גולן / May  Golan  מאיר בן שבת / Meir Ben-Shabat  מאיר יצחק-הלוי / Meir Itzhak Halevy  מאיר כהן / Meir  Cohen  מאיר פרוש / Meir Porush  מיכאל  מלכיאלי / Michael Malkieli  מיכאל מרדכי ביטון / Michael  Biton  מיכאל מרדכי ביטון / Michael Mordechai Biton  מיכל מרים וולדיגר / Michal Miriam  Woldiger  מירב בן ארי / Merav Ben Ari  מירב בן-ארי / Meirav  Ben-Ari  מירב כהן / Meirav  Cohen  מירי  רגב / Miri Regev  מכלוף מיקי זוהר / Miki Zohar  מרב מיכאלי / Merav  Michaeli  משה ארבל / Moshe Arbel  משה בר סימן טוב  משה גפני / Moshe Gafni  משה (מוסי) רז / Mossi Raz  מתן כהנא / Matan  Kahana  ניצן הורוביץ / Nitzan Horovitz  ניר אורבך / Nir  Orbach  נירה שפק / Nira  Shpak  נפתלי בנט / Naftali  Bennett  סיגל סדצקי  סימון דוידסון / Simon Davidson  סלאלחה עלי / Salalha Ali  סמי אבו-שחאדה / Sami  Abu Shehadeh  סעיד  אלחרומי / Said Elharumi  עודד פורר / Oded Forer  עודה איימן / Ayman  Odeh  עופר כסיף / Ofer  Cassif  עידית סילמן / Idit  Silman  עמיחי שיקלי / Amichai Chikli  עפר שלח / Ofer  Shelah  פטין מולא / Patin  Mula  צחי הנגבי / Tzachi  Hanegbi  קארין אלהרר / Karin  Elharar  רון כץ / Ron Katz  רות וסרמן לנדה / Ruth Wasserman Lande  רם בן ברק / Ram  Ben Barak  שלמה קרעי / Shlomo  Karhi  שמחה רוטמן / Simcha  Rothman  שרן השכל / Sharren Haskel
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
גנס: "אם נעבור את המקדם של 1.2 נצטרך ללכת להחמרות"
תגובות  [ 0 ] מוצגות  [ 0 ]  כתוב תגובה 
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות כנסת 24
מירב ארד
בנוסף קראה הוועדה להסדיר בצו מיסוי הולם של כוס נייר המצופה באחוז נמוך של פלסטיק, וכן לתת מענה להסדרת כלים רב פעמיים דקים שנופלים בגדר המיסוי
מירב ארד
מוצע לקבוע בהסדר החדש כמה שינויים לעומת ההסדר הקיים בתיקון מס' 54 שמטרתם לצמצם במידה מסוימת את הסדר השחרור המינהלי המוגבר כך שלא ייכללו בהסדר זה אסירים בעלי רמת מסוכנות גבוהה
עידן יוסף
יו"ר הוועדה ויוזם החוק ווליד טאהא: "החוק יבטיח חיבור לחשמל של עשרות אלפי בתים. החוק מעודד תכנון ובמבטיח תשלום כל ההיטלים"    ח"כ סטרוק: "המדינה לא אשמה בכך שלא היה תכנון ביישובים הערבים. מי שאשם אלה הן הרשויות הערביות"
עידן יוסף
המשטרה החלה לאסוף חומרים ולגבות עדויות בפרשת ההצבעה הכפולה בחודש יולי של קארה שייחקר באזהרה    קארה לא ידע על החקירה עד לפרסום הידיעה בחדשות 12
מירב ארד, עידן יוסף
הצווים היו אמורים להיכנס לתוקף ב-1.12.22    יו"ר הוועדה: אנחנו חייבים להקפיד על שני עקרונות: אחד גביית מס אמת, ושתיים מניעת עודף מיסוי על התעשיה וגם על הצרכנים    ברשות המיסים הצביעו על למעלה מ-100 מיליון שקל שהמדינה מפסידה נוכח תעשיית זיוף הדלקים אך הודו כי הפטור הניתן כרגע במסגרת הצווים "אינו פטור מושלם" וציינו כי יפעלו לייעל את המנגנון ככל הניתן
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il