X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   חדשות
יצטרף תמורת 200 אלף יורו. דיווח: הבלם, קרלוס גארסיה, צפוי לחתום
▪  ▪  ▪
גארסיה עם המדים החדשים שלו (האתר הרשמי של מכבי ת"א)

בשעה טובה יש רכש ראשון בעידן ג'ורדי קרויף ואוסקר גארסיה במכבי ת"א. החלוץ הספרדי גונסאלו גארסיה חתם היום (שני) על חוזה ל-3 העונות הקרובות במדי הצהובים ובכך הפך לעונה להחתמת הבכורה של הצוות המקצועי החדש, ששילם לא.א.ק לרנקה 200 אלף יורו.

גארסיה הוא קשר/חלוץ בן 28 ששיחק בעונה החולפת במדי א.א.ק לרנקה הקפריסאית, הקבוצה ממנה הגיע כזכור קרויף למכבי ת"א. השחקן שמתנשא לגובה של 1.84 מ' כבש אשתקד 17 שערים במדי הקבוצה מהאי השכן והיה בורג מרכזי בהגעתה לליגה האירופית.

"ממה שסיפרו לי מכבי תל אביב הוא מועדון מצויין, מועדון ענק, הגדול בישראל", סיפר גארסיה,  "אני מקווה לעזור לקחת את המועדון הזה למקומות להם הוא שייך. מכאן השמיים הם הגבול".

"אנחנו מאושרים שגונזאלו חתם במועדון ועכשיו נוכל להמשיך בשאר ההכנות של טרום העונה", אמר קרויף לאתר הרשמי של הקבוצה לאחר ההחתמה. "גונסאלו הוא שחקן התקפי מרתק שיכול לשחק במגוון תפקידים. בכל פעם שראיתי אותו משחק, הוא הציג יכולת טובה והוא עונה בדיוק לתכונות שאנו מחפשים: הגישה שלו למשחק, מצויינת, רעב גדול, התלהבות רבה ועבודה קשה".

את הקריירה החל גארסיה בקבוצת המילואים של ריאל מדריד ולאחריה גם עבר במרידה הספרדית, ובהירנביין, כרונינגן והראקלס מהליגה ההולנדית הראשונה. ב-2011 הגיע ללרנקה בה נתן את עונתו הטובה ביותר עד כה. 

ובתוך כך, עושה רושם שהקולוניה הספרדית בקריית שלום עשויה עוד להתרחב. על פי דיווח בתקשורת הספרדית, בליבו של קרלוס גארסיה, בלם אלמריה, גמלה ההחלטה ללבוש את המדים הצהובים בעונה הבאה. לפי הדיווח, הצדדים נמצאים במשא ומתן שהולך לכיוון חיובי ולא מן הנמנע כי שחקן נוסף העונה לשם המשפחה "גארסיה" יגיע למכבי תל אביב.

ובנושא אחר, ובוער לא פחות: עתידו של רוברטו קולאוטי במועדון עדיין לא ברור. השחקן שנחשב למשתכר הבכיר במועדון מרוויח כ-600,000 יורו לעונה. במכבי מעוניינים לראות את השחקן ממשיך, אבל ביקשו ממנו לקצץ ולחתום על חוזה חדש לשנתיים שיעמוד על משכורת של 300,000 יורו לעונה. אלא שהשחקן מסרב עד כה להצעה החדשה מה יוצר חוזר בהירות סביב המשך דרכו.

תאריך:  11/06/2012   |   עודכן:  11/06/2012
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
עידן יוסף
משחק כדורגל עם ילדים ערבים ויהודים עלה לראש הממשלה ביוקר    הוא החליק, קרע את הגיד ובשבועות הקרובים יילך בסיוע קביים    נתניהו: אמשיך לשחק במגרשים אחרים למען מדינת ישראל
איתמר לוין
ביהמ"ש: אין זה סביר שרשות של המדינה אינה מצליחה לאכוף את מרותה משך 20 שנה על גוף מסחרי שעושה במקרקעי המדינה ככל העולה על רוחו, ובכלל זה בונה בניינים ומרחיב בניינים קיימים ללא היתר בנייה כדין
איתמר לוין
ליאורה הזמי, שעבדה בבנק מזרחי-טפחות, מעלה במיליוני שקלים בתחילת שנות ה-2000; הכסף הועבר לחשבונות של בעלה ואימה, אך לא נותר ממנו דבר
עידן יוסף
בפרסום רשמי וראשון מסוגו בעמוד הפייסבוק הרשמי, מציג הצבא לרגל חודש הגאווה שני חיילים הומואים ההולכים יד ביד
אלעזר לוין
הסתדרות המעו"ף הגישה עתירה לבית המשפט העליון    מבקשת למנוע מהתאחדות האיכרים להתמיד במצב שבו בית הספר סבוטר, והיא גורפת ממנו רווחים
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il