X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  חדשות
חברי המשלחת הישראלית רכשו את מקצועם בביה"ס למלונאות "תדמור" במסגרת פעילות האגף להכשרה ולפיתוח כח אדם בתמ"ת
▪  ▪  ▪

משלחת ישראלית זכתה במדליית זהב בכנס הבינלאומי השני לפיתוח התיירות והגסטרונומיה, שנערך בעיר "ג'ונגקינג" שבמערב סין בחודש האחרון.
בתחרות הגסטרונומית הבינלאומית, אשר אורגנה על-ידי התאחדות האירוח הסיני והאיגוד הבינלאומי למלונאות ומסעדות (IH&RA), השתתפו עשרות מדינות מכל העולם, בהן: ארה"ב, רוסיה, גרמניה, אוסטריה, הונגריה, איטליה, מקסיקו, מלזיה, יפן,הונג קונג ועוד.
במסגרת הכנס התקיימו שלוש אירועים מרכזיים:
- תחרות גורמה בינלאומי
- הדגמות וטעימות מזון
- פורומים ודיונים מקצועיים בנושאי מלונאות וגסטרונומיה.
משה כץ, הממונה על הכשרה מקצועית בתחום האירוח והגסטרונומיה במשרד התעשיה המסחר והתעסוקה, הציג את המודל הישראלי לפיתוח ושדרוג ההון האנושי בענף.
הנציגים הישראלים הציגו את התפתחות המעבר ממטבחי עדות למטבח הישראלי העכשיווי, וכן את נושא פיתוח ההון האנושי לענף באמצעות מעורבות ותמיכה ממשלתית.
אבי דור, מנכ"ל מלון קראון פלאזה בתל אביב ומומחה למזון ומשקאות, הדגיש וחידד את האלמנטים בנושאי גסטרונומיה הייחודיים לישראל כמו חוקי הכשרות, סל המזון הישראלי, האקלים ושילוב תרבויות המזון השונות.
רונן פפו, שף קונדיטור מלון קראון פלאזה תל אביב וגיא רודובסקי, סגן שף ראשי במלון קראון פלאזה תל אביב, הציגו את מגוון מטעמי ישראל המבוססים על מאכלים מסורתיים וניחוחות מודרנים כגון: שלווים בדבש תמרים על מצה עדשים, דג קרפיון ממולא מסורתי מוגש גורמה עם חזרת לבנה ואדומה, פילה דג אמנון על מצה פול ירוק בניחוח עשבי תיבול ירושלמים, מניפת חזה מולרד עם קוסקוס מזרחי ועוד.
משה כץ, ציין כי היכולת המקצועית הגבוהה אשר הציגו השפים הישראלים, בשילוב הדגמות, טעימות והסברים על התרבות ושורשי המאכלים השונים, זכו להתעניינות רבה ביותר בקרב מבקרי הכנס. כמו כן, זכתה המשלחת הישראלית לחשיפה תקשורתית רחבה והפכה לחביבת הקהל ולפופולרית בקרב המשלחות האחרות.
משה כץ, מציין עוד כי כל חברי המשלחת הישראלית רכשו את מקצועם בארץ, בביה"ס למלונאות "תדמור" במסגרת פעילות האגף להכשרה ולפיתוח כח אדם במשרד התעשייה המסחר והתעסוקה.
כאמור, המשלחת הישראלית דורגה במקום הראשון על כל הפעילות המקצועית וזכתה במדליות זהב אישיות וקבוצתית.
המדליות הוענקו בטקס הסיום אשר התקיים בהיכל של "ג'ונגקונג" לעיני כ-5000 צופים על-ידי אלן פיליפ, נשיא האיגוד הבינלאומי למלונאות ומסעדנות, קבריטה נטו נשיא איגוד המלונאות המסעדנות ובתי הקפה של האיחוד האירופאי ועל-ידי נשיאת התאחדות המלונות הסינית.

תאריך:  06/11/2003   |   עודכן:  06/11/2003
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
ענבל אביב
אתמול ביקר רא"ל יעלון פצועים בבית חולים תל השומר
יפעת גדות
לא היתה כל בעייה של טרור בעירק, כשכוחות ארצות הברית נכנסו לעירק, אמרה דוברת משרד החוץ הסורי, בראיון עם העיתון הסעודי אשארק אל-אווסאט שבלונדון
הדר פרבר
מבשלות בירה ישראל מרחיבה את פעילותה בשווקי נישה ייחודיים ומשיקה את בירה באלטיקה הנושאת תעודת הכשר ותשווק בכל רשתות השיווק; 87% מקרב הקהל הרוסי מכיר את המותג
מחלקה ראשונה
הכלי החדש הינו בעל תכונה ייחודית המאפשרת לבנות את התקציב על-פי דרישה לרווח מוגדרת מראש; הכלי מגדיר את יעדי המכירות ויעדי תקציב אחרים הדרושים לעמידה ברווח שהוגדר
יפעת גדות
הזוג, ג'ים גורינג (99) ודיאן ליץ' (84), מתכננים להנשא ביום ראשון בבית האבות סנט ג'יימס בדרום העיר קריסטצרץ' בה השניים מתגוררים
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il