X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   חדשות
משרד הפרסום מקאן אריקסון זכה במקום הראשון בכותרות העיתונות היומית, עם 112 כותרות וכותרות משנה, מתוכן 65 חיוביות ו-6 שליליות במקום האחרון: משרד הפרסום גלר נסיס
▪  ▪  ▪
משרד הפרסום "מקאן אריקסון" ממשיך גם בשנת 2005 להוביל במקום הראשון בכותרות העיתונות היומית, עם 112 כותרות וכותרות משנה, מתוכן 65 חיוביות, 41 ניטרליות ו-6 שליליות. כך מסרה (יום א', 8.1.06) חברת יפעת מחקרי מדיה מתקדמים.
החברה הציגה את הסיכום השנתי של משרדי הפרסום בכותרות העיתונות היומית. הדירוג כולל ניתוח הופעות משרדי הפרסום לשנת 2005 בכותרות וכותרות המשנה של העיתונות היומית, בידיעות אחרונות, מעריב, הארץ, גלובס, יתד נאמן, המודיע והצופה.
מקאן אריקסון בלט לחיוב השנה עם הגדלת אחזקותיו בהרבסט טופר, מדליית זהב לקמפיין העיזים, קבלת תקציבים חדשים, ביניהם הזכייה בתקציב יוניליוור, דירוגי פרסום מחמיאים, קניית המדיה עבור קראט מדיה וואן ועוד.
נתי יעקובי, מנכ"ל יפעת מחקרי מדיה מתקדמים, ציין כי בדומה לשנה שעברה, גם השנה מתאפיין הסטטוס התקשורתי של המשרד בכותרות נטרליות/מעורבות רבות ביחס למשרדים האחרים.
במקום השני זכה משרד הפרסום אדלר חומסקי וורשבסקי, שעלה מהמקום החמישי. המשרד זכה למספר כותרות חיוביות דומה לזה של מקאן (60 במספר), בשל קניית מניות בגלר נסיס ו-LEAD, קמפיין השנה בטקס הקקטוס וקבלת תקציבי פרסום רבים.
במקום השלישי זכה משרד הפרסום באומן בר ריבנאי עם 60 כותרות יומיות, מתוכן 32 חיוביות ו-6 שליליות.
במקום הרביעי זכה משרד הפרסום גיתם עם 54 כותרות יומיות, מתוכן 39 חיוביות. גיתם לא קיבל אף כותרת שלילית במהלך 2005.
במקום החמישי זכה משרד הפרסום שלמור אבנון עמיחי Y&R עם 52 כותרות יומיות, מתוכן 40 חיוביות וכותרת אחד בלבד שלילית.
במקום השישיזכה משרד הפרסום קבוצת פובליסיס עם 46 כותרות יומיות, מתוכן 28 כותרות חיוביות ו-3 שליליות.
במקום השביעי זכה משרד הפרסום פוגל לוין. המשרד זכה ל-43 כותרות בשל התהפוכות שחלו בהנהלה: עזיבת רענן סעד ומינוי תמר יסעור למנכ"לית המשרד, החבירה לשטרית מדיה גרופ בעבודה על תקציבי דודי וייסמן, ועוד.
במקום השמיני זכה משרד הפרסום ראובני פרידן IPG עם 31 כותרות יומיות, מתוכן 13 חיוביות ו-6 שליליות.
במקום התשיעי זכה משרד הפרסום זרמון גולדמן פרסום ושיווק, עם 30 כותרות יומיות, מתוכן 19 חיוביות וכותרת אחד שלילית.
במקום העשירי והאחרון זכה משרד הפרסום גלר נסיס עם 29 כותרות יומיות, מתוכן 21 כותרות חיוביות. המשרד לא קיבל כותרות שליליות.
העיתון שהרבה להתייחס לעשרת משרדי הפרסום המובילים בכותרותיו היה גלובס עם 265 כותרות, ואילו העיתון שממעט להזכירן הוא ידיעות אחרונות עם 14 כותרות בלבד.
תאריך:  08/01/2006   |   עודכן:  08/01/2006
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
הדר פרבר
קבעה שיא במספר התיירים שביקרו בה ב-2005    לא נרתעים ממחירי בתי המלון וגם לא מאיום הטרור
שי פאוזנר
השירות, המוצע בשת"פ עם סלו-פארק, אינו מצריך הרשמה מראש    הערים הכלולות כבר בשירות: חדרה, רחובות, טבריה, אילת, גבעת שמואל, בת ים, נצרת עילית,כפר סבא, אשדוד, ועפולה
מירב לוי
פרופ' הררי, נשיא מכון ויצמן לשעבר, יהיה האורח בכנס "אינטרנט 2006"
אלעזר לוין
מציאה: דירות 107 מ"ר במרכז העיר ב-53,500 דולר    עדיפות לישראלים
עידן יוסף
החל מהיום יכולים לקוחות סלקום ליהנות מסרטי וידאו ודי-וי-די חינם    זאת לאחר העלאת המחירים בתחילת החודש
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il