הנהלת רשת "סבארו" בישראל תפתח בישראל רשת של מסעדות "סבארו" בשריות שתתמחה במנות בשריות מהמטבח האיטלקי. בין התפריטים שיוגשו: ספגטי בולונז, לזניה במילוי בשר, רביולי במילוי פטריות ועוף, מאפים ממולאים בבשר עוף ועוד.
המסעדה הבשרית הראשונה של הרשת נפתחה לפני כשנה בקניון עזריאלי בת"א. בעקבות הצלחתה, החליטה הנהת הרשת לפתוח בשנת 2006 רשת מסעדות בשריות. המסעדה השניה ברשת תפתח בעוד כחודשיים בבאר שבע.
בפתיחת המסעדה החדשה בבאר שבע תשקיע החברה כמיליון ש"ח. מנכ"ל הרשת, עמית חסון, ציין עוד שהמהלך הנ"ל הוא חלק ממהלך אסטרטגי של הרשת בישראל, שמטרתו להרחיב את הפעילות העסקית ולתת אלטרנטיבה טובה ללקוחות, שיוכלו לבחור בין מסעדה איטלקית חלבית לבין מסעדה איטלקית בשרית".
בבעלות רשת "סבארו" בישראל כ-26 מסעדות, ובשנת 2005 סעדו ברשת 2.6 מיליון איש, גידול של 17% לעומת שנת 2004.
מחזור הפעילות של רשת "סבארו" בשנת 2005 מוערך בכ-80 מיליון ש"ח.