X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  מוצרים חדשים
יוסף ויהודה ברנס, חקלאים ממושב חצב שבדרום, מגדלים מזה שנתיים זן-עגבניות שרי מיוחד, שפותח בשיתוף פעולה עם מכון וולקני שבבית דגן. העגבניות משווקות מעתה בתפזורת, בעיטוף קל של שמן-זית, במעדניות וברשתות הטבע ברחבי הארץ ומתאימות, בין היתר, לאכילה כמתאבן-חטיף, לכריכים, כתוספת לסלט, לבישול, וכהוספה לפסטות, לחמים ופוקאצ'ה
▪  ▪  ▪
[צילום: יח"צ]

בעקבות פיתוח חדשני של מכון וולקני, משווקות מעתה עגבניות-שרי, מזן "מאצ'ו 2", במעדניות וברשתות הטבע ברחבי הארץ.
את זן העגבניות המיוחד מגדלים, מזה שנתיים, יוסף ויהודה ברנס, חקלאים ממושב חצב שבדרום, בשיתוף-פעולה עם מכון וולקני שבבית דגן. העגבניות גדלות ומיובשות בחממות באופן טבעי.
מבנה קליפת העגבנייה הוא כמו רשת, המבטיחה את אידוי המים ממנה תוך כדי תהליך הייבוש. בדרך זו נשמרים ערכיה התזונתיים של העגבנייה ושלמותה.
בתום הייבוש נותרת ה"מאצ'ו 2" בשרנית, מתוקה, חמצמצה ועשירה פי חמש בליקופן, נוגד החימצון, מעגבנייה רגילה, והיא נשמרת ללא חומרים משמרים.
מתיקות מיוחדת
גידול העגבנייה, שנעשה בחודשי החורף, מעניק ל"מאצ'ו 2" את המתיקות המיוחדת לה. כאשר העגבנייה מבשילה, מתחיל תהליך הקטיף, ולאחר מכן היא עוברת שטיפה ומנותבת למנהרת-ייבוש, בפריסה על גבי רשתות. תהליך הייבוש הטבעי נמשך שישה ימים ולאחר מכן מתבצע תהליך המיון, ומשם לאריזה ולהקפאה במינוס 18 מעלות.
"מאצ'ו 2" משווקת בתפזורת, בעיטוף קל של שמן-זית, בהתאמה לשימוש. היא מתאימה לאכילה כמתאבן-חטיף, לכריכים, כתוספת לסלט, לבישול, וכהוספה, בתום הבישול, לפסטות, לחמים, פוקאצ'ה, בשילוב גבינות, בחביתה, באורז, בקוסקוס, בבורגול ולמוקפץ.
"מאצ'ו 2" נשמרת בהקפאה במשך שנים רבות. הפשרתה באוויר החדר, משך 30 עד 60 דקות, הופכת אותה למעדן אמיתי. עמידותה בטמפרטורת החדר נמשכת כחודשיים.
"מאצ'ו 2" נמכרת בשוקי האיכרים, בסניפי "עדן טבע מרקט", בסניפי "טיב טעם", במעדניות, ברשת "יוחננוף" ובמסעדות-איכות. המחיר לגביע, המכיל 150 גרם - 20 שקל.

תאריך:  15/05/2011   |   עודכן:  16/05/2011
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
עידן יוסף
המוצרים החדשים: קרקר קלאסי עם שומשום וקצח וקרקר דגנים במליחות עדינה
גלית יצחק-אוגנוב
התחליב מבית ג'ונסון אנד ג'ונסון מכיל תערובת ניחוחות המרגיעים את העור    מחיר: 23.99 שקלים
גלית יצחק-אוגנוב
הדאודורנט שומר על רגליים נטולות ריח, יבשות ורעננות    מכיל שמנים טבעיים ואוריאה המסייעת להתחדשות העור    מחיר: 56 שקלים
עידן יוסף
קטשופ מתובל מבית אסם להכנת פיצות וטוסטים משודרגים
גלית יצחק-אוגנוב
סדרת RASM כוללת תשעה רטבים, ממרחים ומטבלים לבישול ולהגשה, אותם פיתח שף הראשי של מלון טאג' מאהל במומביי    מחיר: 20-18 שקלים
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il