מותג אריסטו קראנץ' החל לשווק בישראל את המוצר צ'יפס בטטה. צ'יפס הבטטה נראה בישראל לראשונה במסעדות וברשתות מזון מובחרות, כעת מגיע גם למקפיא הביתי וכולל מוצרי "תוספות" נוספים.
צ'יפס הבטטה הינו בעל ערכים טובים יותר משל צ'יפס העשוי מתפוח אדמה. בנוסף, מיוצר בתהליך ייצור אשר מגביר את הטעם העשיר והמתיקות של הבטטה.
הבטטה עשירה בויטמין A, המהווה מקור טוב לאשלגן, מגנזיום וברזל, וכמות גבוהה של סיבים תזונתיים שתורמים לערך גליקמי נמוך מתפוחי אדמה. בנוסף הבטטה עשירה בסיבים תזונתיים הטובים למערכת העיכול. בנוסף, אינה מכילה שומן טרנס וגם לא כולסטרול.
את הצ'יפס ניתן להכין בתנור, בגריל ובטיגון עמוק ויכול להיות מתאבן או כתוספת למנה העיקרית.