X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  מוצרים חדשים
נספרסו משיקה מהדורה מוגבלת של CAFEZINHO do BRASIL - הטעם האותנטי של קפה ברזילאי
▪  ▪  ▪
[צילום: יח"צ]

בברזיל קפה הוא חלק בלתי נפרד מחיי היום-יום, וליתר דיוק, ה-CAFEZINHO שמשמעותו בפורטוגזית היא "קפה קטן". הקפהזינו - אספרסו קטן ועוצמתי, נמצא ברוב הסיטואציות החברתיות של הברזילאים - בברכת "ברוך הבא" לאורח בבית, בפגישת עסקים לפני חתימה על הסכם ובשיח חברי בבתי הקפה המקומיים.
בהשראת תרבות הקפה העשירה של ברזיל, יצרו מומחי הקפה של נספרסו את ה-CAFEZINHO do BRASIL, תערובת קפה ייחודית, בפרופיל הטעם המועדף על הברזילאים.
כדי להגיע לתערובת הקפה האותנטית ביותר, דיברו מומחי הקפה של נספרסו עם עשרות מקומיים כדי לגלות יחד איתם מהו פרופיל הטעם המועדף עליהם של ה"קפהזינו". על סמך העדפותיהם ובהשראת תרבות הקפה המושרשת בברזיל, הצליחו לפתח תערובת קפה בעלת תווים ובשומת אותנטיים.
אלכסיס רודריגז, מומחה קפה העולמי של נספרסו: "המקומיים לימדו אותנו מהו פרופיל הקפה של הקפהזיניו המועדף עליהם - כזה שיש בו מרירות, נגיעות קלייה וארומה מובחנת. כדי להשיג את הטעמים הייחודים של הקפהזינו שזוהו על ידינו כתווים אגוזיים ועציים, בחרנו בקפידה פולי ערביקה מדרום ברזיל הגדלים במטעים הקרובים לים עם אחוזי לחות גבוהים, דבר המשפיע על פיתוח התווים הייחודיים שחיפשנו בדובדבן הקפה".
כמו בכל תערובות הגרנד קרו של נספרסו, גם בתערובת הזאת שלב גידול הקפה היה חלק קריטי וחשוב בתהליך. האגרונומים של נספרסו עבדו בצמוד לחקלאים המקומיים, ובחרו יחד איתם שיטות עבודה מדויקות וטכניקת קטיף של פולי הערביקה שתאפשר לקטוף רק את הפולים הבשלים בצמרות העצים, וזאת כדי לשמר את הטעם הייחודי הנדרש לקפהזיניו מברזיל.
התערובת החדשה היא בדרגת חוזק 9 בסולם דרגות חוזק הקפה של נספרסו הנע בין 1 ל-12. התערובת בעלת מרקם קטיפתי ומצטיינת בטעם עשיר, ומומלצת לשתייה כאספרסו (40 מ"ל).
משקאות קפה נוספים מומלצים עם התערובת
להכנת קפוצ'ינו עשיר המשלב בין מליחות, מרירות ותווי קלייה המזכירים בוטנים מלוחים, הכינו ריסטרטו (25 מ"ל) מהתערובת CAFEZINHO do BRASIL בתוספת 50-70 מ"ל חלב מוקצף.
להכנת משקה לאטה מקיאטו מעט מתקתק עם תווים אגוזיים, הכינו אספרסו (40 מ"ל) עם 100 מ"ל חלב מוקצף.
המהדורה זמינה לתקופת זמן מוגבלת, עד גמר המלאי. ניתן להשיגה בבוטיקים של Nespresso ברחבי הארץ, באתר האינטרנט www.nespresso.com, ביישומון או בטלפון כוכבית 2500.

תאריך:  31/08/2016   |   עודכן:  31/08/2016
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
מחלקה ראשונה
תוסף תזונה: מיצוי מרוכז מצמח האלו-וורה להכנת 31 מנות משקה
מחלקה ראשונה
הפלאפל של טבעול עבר סדרת ניסויי מתכונים והשוואה עם פלאפליות ברחבי הארץ    25 שקל ל-500 גרם    אינו מצריך טיגון
מחלקה ראשונה
תחליף גבינה בטעם פיקנטי תחת המותג MASHUמשו    המוצרים ישווקו במחיר זהה לשאר מוצרי "משומשו"
מחלקה ראשונה
הטעם הנימוח והמוכר של במבה אסם בצורה אחרת במחיר של עד חמישה שקלים
מחלקה ראשונה
ממרח הטחינה החדש של אחוה מטחינה משומשום מלא ללא כולסטרול, דל מאוד בנתרן, ללא שומן טרנס, ללא משמרים וללא צבעי מאכל
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il