חברת ליב, הזכיינית של המותג העולמי שר (Schär), השיקה לחם טרי ללא גלוטן. בשלב זה ישווקו סוגי הלחם הבאים:
- פאן בלנקו: לחם טרי בעל מרקם רך. הלחם מהווה מקור לסיבים תזונתיים והוא אינו מכיל חומרים משמרים מלאכותיים.
- רוסטיקו: לחם טרי מועשר בדגנים ובתוספת זרעים וגרעינים. הלחם מהווה מקור לסיבים תזונתיים ואינו מכיל חומרים משמרים מלאכותיים. בעל מרקם רך ואוורירי, עם קרסט פריך. מתאים במיוחד לכריכים ולטוסטים.
שני סוגי הלחמים בעלי אחוזי שומן נמוכים ביחס ללחמים המובילים בקטגוריה.
מחיר המוצר לצרכן: כ-13.90 שקלים לאריזות של 225-200 גרם. ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המתמחות.