X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
-הודעה מטעם "מבשלת הגולן"
▪  ▪  ▪

מהפכה בשוק הבירות: מבשלת בוטיק לבירה חדשה נפתחה בימים אלו באזור הרמה תחת השם "מבשלת הגולן". מבשלת הבירה היא פרי שיתוף פעולה של יזמים מקומיים הנשענים על ידע מקצועי גרמני. עלות הקמת המבשלת והכשרת העוסקים במלאכה נאמדת בשישה מיליוני שקלים.
לצורך הקמת מבשלת הבירה נעשתה פנייה אל החברה הגרמנית ג'ו אלברכט בראוארי וגסטרונומייטקניק (GmbH), הידועה במתקני הייצור ובשיטות ההפקה האיכותיים שלה. מתקני הייצור נרכשו בגרמניה ולארץ הגיע מבשל הבירה הראשי ("ברומאסטר") של החברה הגרמנית כדי לפקח מקרוב על תהליך הייצור. בנוסף, כדי להבטיח את איכות הבירות, משתמשת "מבשלת הגולן" במימי מעיין הסלוקיה. מרכיב זה מהווה ערובה לאיכות המשקה כיוון שבירה מורכבת מ-85% מים.
המשקיע העיקרי בפרויקט הוא חיים אוחיון, איש עסקים מוכר בנוף הצפון והבעלים של קבוצת הכדורסל "הפועל גליל עליון". לדבריו, אזור הגולן מצטיין במשאבי טבע משובחים שעשויים להביא את רמת הבירה עשרות מונים על פני המקובל בשוק: "בירה טרייה, לא מסוננת, שומרת על טעמי המקור. מי המעיין הטריים והתסיסה הטבעית יוצרים משקה ברמה שהשוק טרם הכיר".
אוחיון מוסיף כי עם השקתה של המבשלה מסתמן אזור הרמה כחבל הארץ האיכותי ביותר בכל הקשור לאלכוהול: "מבשלת הגולן החדשה תעורר מהפכה בשוק הבירות המקומי, בדומה לזאת שנעשתה על-ידי בעלי היקבים המקומיים לשוק היין".
מבשלת הגולן תייצר בשלב הראשון שלושה סוגי בירות, במחיר זהה של 25 שקל לחצי ליטר לכל השלושה:
1. "בירת הגולן" - בירה אדומה, בעלת מרקם גוף עשיר במיוחד, עם 5.6% אלכוהול.
2. "בירת העמק" - בירת "לאגר" בעלת טעם קטיפתי, עם 4.5% אלכוהול.
3. "בירת הגליל" - בירה מסוג "וייצן", עשויה חיטה ובעלת טעם פירותי, לה %4.3 אלכוהול. "בירת הגליל" נחשבת לאיכותית יותר, והיא נמזגת רק מחביות.

תאריך:  03/01/2007   |   עודכן:  03/01/2007
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il