X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם כצל'ה
▪  ▪  ▪

איל כץ, קצב שף מומחה לבשר ורועי פרס, קצב ושף מומחה לבשר, דגים ופירות ים ובישול עילי, חתמו על הסכם שותפות בכצל'ה- איטליז ומעדניה. איל כץ מייסד והבעלים של כצל'ה אמר כי רועי מביא עימו ניסיון עשיר בתחום המזון והבישול ויסייע בהמשך תנופת הצמיחה של כצל'ה.
כשותף בכצל'ה רועי אחראי על הדרכת צוות העובדים ומלמד סטאז'רים קצבות. הוא מייעץ על נתחים מתאימים ומנות יצירתיות וקלות להכנה, ודואג לייצור מוצרי הדגל של כצל'ה מחומרים משובחים ובטעמים מדהימים.
רועי מיישם הלכה למעשה את החזון של הפיכת הקצבות למקצוע ויצירת תרבות צריכה אחרת של בשר בארץ. הוא מעניק ללקוחות יחס אישי, קשוב לצרכי הלקוח ובעזרת המקצועיות הידע והניסיון הרב מקיים את ההבטחה של כצל'ה להנאה מהארוחה הסופית שיפיק הלקוח ממוצרי החנות.
רועי פרס (33), רועי בוגר תדמור, בעל ניסיון רב בבישול גורמה במטבחים בארץ ובעולם , בין היתר היה סו-שף של יונתן רושפלד והבעלים של המעדנייה אצל "פיני ורועי". בנוסף, רועי לימד בישול בבית ספר "בישולים".
איל כץ (46), פתח לפני 16 שנה את כצל'ה - איטליז מעדניה, והיה מהראשונים לחתום על אמנת הבשר הטרי של מועצת הבקר. איל בוגר תוכנית לניהול מזון ומשקאות בטכניון, למד בישול בבית ספר "בישולים" ועשה סטאז' אצל רושפלד. הוא מייעץ בהתנדבות למועצת הבקר בישראל ומקדם את חזונו להפוך את הקצבות למקצוע מוכר ולמסד את התחום. בנוסף, אייל מאמן עסקי בענף המזון, בוגר קאוצי'נג אקדמי.

תאריך:  19/09/2007   |   עודכן:  19/09/2007
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il