X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם גאג'יה
▪  ▪  ▪

חברת גאג'יה מאיטליה- החברה המובילה את תעשיית מכונות הקפה ומכונות האספרסו בעולם נכנסת לשיווק בישראל וחתמה הסכם ייצוג עם חברת קופי טים שבבעלות איש העסקים יואב רמות.
אקילה גאג'יה הינו אבי המצאת מכונת האספרסו המודרנית בזכות פטנט שנרשם על מכונת האספרסו בשנת 38.
אריק סודאי מונה בימים אלה למנכ"ל חברת קופי טים ויהיה אחראי בישראל על שיווק והפצת מכונות אספרסו מקצועיות לבתים ולעסקים, בניית תשתית ארגונית, מערך הפצה ושירות, פיתוח קשרים עם לקוחות בשוק המקצועי, העסקי והקמעונאי.
אריק סודאי מנכ"ל חברת קופי טים: "החברה השקיעה בימים אלו כ-2 מיליון שקלים בבניית תשתית השיווק וההפצה של מכונות גאג'יה בישראל, ועפ"י הסכמים שנחתמו עם רשתות שיווק ומפיצים היקף המכירות הצפוי של מכונות גאג'יה בישראל בשנת 2008 יהיה כ-4,800 מכונות בשווי כולל של כ-9.5 מיליון שקלים עם נתח שוק של כ-14%."
סודאי מציין, שהצפי לשנת 2009 להגדיל את נתח שוק מכונות גאג'יה בישראל בכ-35% לעומת שנת 2008.
אריק סודאי מנכ"ל קופי טים מוסיף ומציין, ששוק מכונות האספרסו בישראל מגלגל כ-55-60 מיליון שקלים בשנה והינו בצמיחה גבוהה מאד של כ-25% בשנה. בישראל נמכרות מדי שנה כ-35,000-40,000 מכונות אספרסו כשבולטת ההתחזקות של מותגים מובילים באיכות ובמוניטין.
אקילה גאג'יה היה בעל בית קפה במילאנו אשר הפך להיות בריסטה מקצועי, אשר לא היה מרוצה מטעם הקפה של המכונה שלו. מכונת הקפה שלו חלטה את הקפה בטמפרטורות גבוהות מדי ששרפו את הקפה והוא חיפש משהו אחר.

תאריך:  03/03/2008   |   עודכן:  03/03/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il