X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם קפה לנדוור
▪  ▪  ▪
קפה לנדוור

לקראת יום העצמאות וחגיגות ה-60 שנה למדינת ישראל חברת קפה לנדוור שהינה יצרנית הקפה הותיקה בישראל ומתמחה בתחום מוצרי הקפה הקלוי- טורקי, אספרסו ופילטר יוצאת במהדורה מיוחדת של קפה לנדוור- קפה טורקי קלוי וטחון: "60 שנות קליית קפה בישראל".
מר יאיר שפירא סמנכ"ל השיווק והסחר בקפה לנדוור מציין שהמהדורה המיוחדת והמוגבלת הכוללת כ-150 אלף אריזות הותאמה במיוחד לטעם הישראלי והקפה הטורקי הקלוי וטחון שהינו שורשי ישראלי, מורכב מתערובת ייחודית של זני רובסטה וערביקה איכותיים והינו בעל טעם חזק, גוף דומיננטי ומרירות מאוזנת.
אריזת הקפה הכוללת 60 גרם, נוחה מאד לטיולי חג יום העצמאות, הפיקניקים והמנגלים ומתאימה להכנת כ-13 כוסות קפה.
מחיר מומלץ לאריזת 60 גרם מהדורה מיוחדת- 2 ש"ח.
להשיג בכל הרשתות והחנויות המובחרות
טיפים להנאה מקפה טורקי אמיתי:
"קפה לנדוור - קולים לטעם שלך..."
1. השתמש בקפה גורמה (קפה שחור).
2. הקפד להשתמש במים מינרלים או מים שעברו סינון.
3. השתמש תמיד בכוס שקופה להנאה ויזואלית מהקפה.
4. להנאה מושלמת, יש לטחון את הפולים לפני הכנת הקפה.
5.אם לא טוחנים את הפולים יש לשמור את הקפה הטחון במיכל אטום לחלוטין.
6. הרח את הקפה במיכל האטום לאחר פתיחת המכסה.
7. השתמש בכפית מידה קבועה להכנת מנת קפה.
8. הקפד על רתיחה מלאה של המים לפני המזיגה (בפינג'אן או בקומקום).
9. הנח לקפה להתקרר קצת ולטעם להתפתח בכוס.
10. הוסף סוכר, או כל ממתיק אחר, לאחר מזיגת המים לכוס הקפה.

תאריך:  01/05/2008   |   עודכן:  01/05/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il