X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
רונן הלל רונן הלל תקשורת ויחסי ציבור
דוא"ל בלוג/אתר רשימות מעקב
- הודעה מטעם חברת NET-POS
▪  ▪  ▪
חברת NET-POS, בבעלות אבי קמינסקי וחגי בר, הטמיעה מערכות מיחשוב חדשות במערך הקופות של רשת המזון המהיר סבארו. במסגרת המהלך, חתמה NET-POS הסכם עם רשת סבארו במסגרתו הטמיעה קופות חכמות ממוחשבות בכ-25 מסניפי הרשת.
חגי בר מהבעלים של חברת NET-POS: "אנו שמחים להעמיד לרשת סבארו את מגוון השירותים המתקדמים שלנו. שיתוף הפעולה הינו תוצאה של שירות מעולה לצד פתרונות יצירתיים בנקודות המכירה אשר מייעלים את העבודה ללקוח".
חברת NET-POS עוסקת בפיתוח והטמעת תוכנה לתחום מחשוב בנקודות מכירה. NET-POS התקינה את מוצריה בלמעלה מ-4,000 נקודות מכירה בישראל, בהן רשת סופר פארם, מיני מרקטים, סופר מרקטים, אתרי תיירות גדולים, מסעדות, רשתות מזון מהיר, חנויות ועוד.
בימים אלה מנהלת חברת NET-POS מו"מ מתקדם, הנמצא על סף חתימה, עם מפיץ מקומי ברומניה אשר באמצעותו תגיע החברה לאלפי בתי עסק ורשתות ברומניה.
החברה הישראלית, מהוד השרון, פועלת גם בחו"ל ובתקופה האחרונה דיווחה על כניסה לרשת בתי מרקחת ופארמים ברומניה בשם ברשת new life ועל פעילות נוספת ברשת יקימונו ברומניה וכן על פעילות ברוסיה.
אבי קמינסקי מבעלי חברת NET-POS: "ההסכם המתגבש ברומניה שעתיד להיחתם יאפשר לנו להרחיב את הפעילות הבינלאומית שלנו. אנו צופים כי באמצעות המפיץ המקומי יגדל היקף הפעילות שלנו ברומניה באופן משמעותי ויעמוד על כ-8 מיליון שקלים בשנה".
הרחבת הפעילות ברומניה הינה חלק מאסטרטגיה מרכזית של חברת NET-POS להרחבת הפעילות באירופה ובמזרח אירופה בפרט ופועל יוצא לחתימה מלפני מספר חודשים עם מפיץ מקומי ברוסיה.
אודות NET-POS
חברת NET-POS הוקמה ב-1998 ומתמחה בייצור תוכנה לתחום מחשוב נקודות מכירה במגוון שיטות כגון: עמדה בודדת, שרת/לקוח, "הלקוח הרזה" או כפתרון SAP על גבי תשתית האינטרנט.
החברה ידועה בזכות עמדת המכירה המתוחכמת שבנתה, המשלבת הנדסת אנוש מעולה לנוחות הקופאי/ת, ואפשרות מימוש של שיווק מתוחכם, עם טכנולוגיות מתקדמות. המערכת גמישה ביותר ויכולה לפעול ברמה מקומית בחנות אחת, אך גם במערך רשתי ממרכז מחשוב אחד.
Author
רונן הלל תקשורת ויחסי ציבור | דוא"ל
תאריך:  17/08/2008   |   עודכן:  17/08/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il