X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם יקב טפרברג 1870
▪  ▪  ▪

יקב טפרברג 1870 משיק בימים אלה את היין הראשון מסוגו בישראל - מלבק תוצרת ישראל - יין הטרה מלבק 2007.
יין הטרה מלבק 2007 עשיר מאד במגוון של ארומות וטעמים, עם סיומת רכה ומהנה. ליין צבע עמוק ועוצמתי בזכות הפיגמנט האדום העשיר שלו, והוא מספק פרופיל ארומות ייחודי בהשוואה לזני האיכות האחרים הקיימים בארץ. מחירו של יין ה'טרה מלבק 2007 - 65 שקלים.
מלבק טרה 2007
שם הסדרה: טרה; שם היין: מלבק טרה 2007; שנת בציר: 2007; הרכב זני: 100% מלבק; מקור הענבים: ענבי המלבק נבצרו מחלקת הכרם שבעמק איילון. הכרם נטוע על מדרון בקרקע גירית ומאופיין באיזון בין רמות היבול לצימוח הווגטטיבי. במהלך הגידול בוצע דילול אשכולות להורדת כמות היבול בכדי להגיע לענבים בעלי ריכוז טעמים וארומות מרבי. הבציר: מכני בשעות הבוקר; נתוני בציר: בריקס 24.9, חומציות [ג/ל] 5.2, pH 3.6.
תהליך ייצור היין:
ענבי המלבק הגיעו ליקב בשעות הבוקר לאחר שנבצרו באופן מכני בשעות הבוקר המוקדמות. לאחר ריסוק עדין הותססו ענבי המלבק במשך כשבעה ימים בטמפרטורה של 29 מעלות תוך הפעלת משטרי המטרה שונים לצורך מצוי טעמים, ארומות וצבע מזגי הענבים.
בסיום התסיסה האלכוהולית היין עבר השרייה על הקליפות למשך שלושה ימים ולאחריה סחטנו את הענבים בסחיטה איטית בלחצים נמוכים והיין הועבר למיכל נירוסטה לתסיסה המאלולאקטית על מנת לייצב ולרכך את היין.
לאחר סיום התסיסה המאלולאקטית היין החל את תהליכי ההתבגרות בחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות חדשות למשך 12 חודשים, לאחר בקבוקו היין אף המשיך להתבגר למשך 3 חודשים נוספים לפני שחרורו לשוק.
תיאור היין:
היין בעל צבע עמוק ועוצמתי עם ארומות עשירות של שזיף, פירות יער ועץ אלון צרפתי אלגנטי. בפה, היין רך ועגול, בעל גוף מלא ובעל טאנינים מלאים, רכים ונעימים עם סיומת ארוכה.
אנליזת היין:
סוכר [ג/ל] יבש; כהל [ב-% ] 13.7; חומציות [ג/ל] 6.4; pH 3.4. לשתייה החל מהוצאתו לשוק.
הצעת הגשה: בטמפרטורה של 18 מעלות עם תבשילי בשר אדום או גבינות קשות וחריפות. מחיר מומלץ לצרכן - 65 שקלים.

תאריך:  26/01/2009   |   עודכן:  26/01/2009
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il