מפעל אחוה מתרחב ומעביר את משכנו הנוכחי באזור תעשיה ברקן בשטח של 7,500 מ"ר לאזור תעשיה אריאל בשטח של 16 דונם, בהשקעה כוללת של כ-35 מיליון שקלים.
העברת המפעל תבוצע בשני שלבים: עד אפריל 2010 יעבור מפעל המאפים, מפעל הסירופ לשתייה ומחסן השיווק. לאחר מכן, שאר קווי הייצור הקיימים והוספת קווי ייצור חדשים, כך ששטח הייצור יגדל פי 2.5. בעקבות ההתרחבות, מחזור המכירות צפוי לעלות ב-15% ולהגיע השנה ל-105 מיליון שקלים.
יעקב מלאך, מנכ"ל ובעלי המפעל, מוסר כי: "הודות לעובדה כי מדיניות המימון של המפעל, מתבססת על ההון העצמי של המפעל, ללא מינוף, ללא תשלום ריבית ושכ"ד, אנו נמצאים גם בעיתות של משבר כלכלי, בעמדת זינוק ופיתוח. זו לדעתנו הדרך ליציאה ממיתון: על-ידי התרחבות וצמיחה, תוך היצמדות לעקרונותינו של ייצור מוצרים איכותיים במחיר שווה לכל נפש".
אחוה מתמחה בייצור חלוה לסוגיה, טחינה גולמית, מוצרים אורגנים, מוצרים ללא סוכר, עוגות ועוגיות ולאחרונה גם חטיפי אנרגיה. כל מוצרי המפעל בהכשר הבד"צ של העדה החרדית ובעלי תקן ISO-9001-2000. אחוה משווקת את תוצרתה לרשתות השיווק הגדולות והפרטיות, לגופים מוסדיים, למשרד הביטחון, לחברות תעופה ולשוק הפרטי. כמו-כן, החברה מייצרת מותגים פרטיים למגוון גורמים בארץ ובעולם.
חברת אחוה נוסדה בשנת 1929 בתל אביב, בבעלות ציפי ויעקב מלאך. המפעל מעסיק כ-200 עובדים. מחזור המכירות בשנת 2008 עמד על 90 מיליון שקלים. בשנת 2009, צפוי מחזור המכירות לעמוד על 105 מיליון שקלים.
מעל ל-20% ממחזור המכירות נובע מייצוא תוצרת המפעל. המפעל משווק למרבית מדינות העולם המערבי ובכללן: ארה"ב, קנדה, צרפת, אוסטרליה, בריטניה, בלגיה, ניו-זילנד, דרום אפריקה, צ'כיה, ברזיל ועוד. את מוצרי המפעל ניתן למצוא אף בבתי הכל בו היוקרתיים ביותר כגון: "הרודס" בלונדון ו"גאלרי לאפאייט" בפריז.