חברת פרסקו ממושב חצבה בערבה, בבעלות משפחת שטרן, הפקידה את טיפול יחסי הציבור בידי משרד ניוז יחסי ציבור, המנוהל על-ידי רחל לרנר, עיתונאית לשעבר.
מפעל פרסקו מתמחה ומייצר מזה כעשור בגידולי חקלאות של עשבי תיבול ותערובות סלטים, העשויים מעלים טריים הגדלים בחממות מושב חצבה בערבה.
תערובות הסלטים הטריים כוללות בין היתר מגוון עשיר של סוגי חסות ועלי בייבי הנקטפים ומשונעים הישר מחממות מושב חצבה אל המפעל הסמוך לצורך שטיפה ואריזה.
אריזות העלים הטריים ותערובות הסלטים מועברות מדי יום באמצעות משאיות מקוררות מהמפעל בערבה אל המרכולים ורשתות השיווק ברחבי הארץ.
הפעילות העסקית של המפעל מיושמת על-ידי הרעיון כי הצרכנים בכל מקום בארץ מקבלים סלטים טריים ואיכותיים, שטופים ומוכנים לאכילה ובטעם של "הרגע נקטף".
תערובות הסלטים השטופים משווקות מעל מדפי הירקות המצוננים וכן באמצעות חברות הפצה פרטיות למרכולים, למסעדות בתי עסק וכדומה.
פרסקו מייצאת את מוצריה גם לחו"ל בין היתר לאירופה וארה"ב ופועלת תחת הפיקוח המחמיר של משרד הבריאות והמשרד לאיכות הסביבה. המפעל פועל תחת התקנים הבינלאומיים המחמירים של: AACP ,ISO ,EURO GAP.
פרסקו פועלת גם בתחום הרטבים העשויים על בסיס צמחי תבלין טריים כגון: פסטו קלאסי, צ'ימיצ'ורי, טפאנד זיתים וממרח עגבניות מיובשות כאשר בקרוב היא מתכוונת להשיק מוצרים חדשים. המפעל מעסיק 60 עובדים.
משרד ניוז יחסי ציבור ומיצוב תקשורתי בבעלות רחל לרנר, מתמחה בתחומי הצרכנות, הקולינריה, לייף סטייל, בריאות ושוק ההון לצד התמחות בטיפול במשברים.