X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם מלון פלאזה ירושלים
▪  ▪  ▪
שלום קדוש ויאמה אויאמדה [צילום: יח"צ]

כשיש שיתוף פעולה בין השף מס' 1 בארץ, השף שלום קדוש, אלוף מאכלי הגורמה הכשרים ומוביל בתחום הגורמה כבר 30 שנה ויאמה אויאמדה, מאסטר סושי-שף כבר 21 שנה - יכול לצאת רק משהו מעולה וכך היה.
שני השפים עבדו בחודשים האחרונים על התאמת הסושי לחוקי הכשרות בלי לפגוע באיכות הסושי. כצפוי, הם הצליחו ובגדול. הסושי עומד גם בדרישות הכשרות וגם עונה על תביעות המסורת היפנית להכנת הסושי.
שני השפים החליטו להשתמש רק בחומרים טריים ומובחרים כמו אטריות אורז, אצות, מלפפונים, גזר, קולרבי ופטריות שיטאקי עם רוטב מיוחד והתוצאה כצפוי מדהימה.
לפני כחודש נפתח הסושי-בר במלון פלאזה ירושלים. הוא ממוקם בלובי המלון החדש בו ניתן לשבת בנוחיות וליהנות מהריהוט היוקרתי החדש או לשבת ליד הבר ולראות את שף יאמה אויאמדה המכין את הסושי.
יוסי סודרי, מנכ"ל מלון פלאזה ירושלים, אומר "כי למרות שהסושי-בר נפתח רק לפני כחודש, כבר יצא לו מוניטין רב ויש הרבה מאד אנשים ששמעו על איכותו (זאת המחמאה הכי גדולה) ומגיעים למלון ליהנות מהארוחה מבלי להיות אורחי המלון כמובן לצד אורחי המלון". סודרי הוסיף, "כי הסושי-בר שייך לטרנד העולמי החדש POSITIV COOKING המחייב את השותפים בו לעמוד בארבעה עקרונות חיוניים החלים על המנות שהם מגישים: שיהיו מספיק סיבים תזונתיים, שיהיו אנטי-אוקסידנטים, שיכילו אומגה 3 ו-6 ושיהיה ערך גליקמי הנמוך מ-55 (בסקאלה של מ-0 עד 100). יש לנו סושי טעים להפליא וגם מאד בריא! זה שילוב מנצח".

תאריך:  19/10/2009   |   עודכן:  19/10/2009
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il