X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
- הודעה מטעם עמותת הכוריאוגרפים
▪  ▪  ▪
אופוריה שם זמני [צילום: אליענה בן דוד]
הכוריאוגרף אביב אבגי יצר מחול חדש "אופוריה" שם זמני, בביצוע שתי רקדניות ושותפות ליצירה: לימור מלמד ורעות שץ. מוזיקה: אורי דרומר.
היצירה החדשה היא דואט לשתי רקדניות, העסוקות מצד אחד, בניסיון חוזר ונשנה לחוש את גופן בצורה מקסימלית, מתוך שאיפה להגיע פעם נוספת לאופוריה הרגעית. דרך תנועה מופשטת הן חותרות לחוות תחושות של התרוממות רוח, אושר, הנאה, התרגשות והתלהבות בעוצמה רבה. הן מחפשות את הדרך להרגיש זו את זו ואת עצמן.
מצד שני, היצירה מציגה את הקצה האחר של חוויית האופוריה הרגעית - הידיעה שזה זמני, שבקרוב יבוא הספק, הלא ידוע, המחשבה של אחרי, האפרוריות לעומת המלאוּת והקלילות.
היצירה תועלה בבכורה בתאריך 24 בינואר בשעה 20:00 בגלריה טבי דרזנר בנווה צדק, רחוב אחווה 24. וכן במוזיאון רמת גן, רחוב אבא הלל 146, בתאריך 26 בינואר בשעה 19:30.
הבחירה להעלות את היצירה בחלל הגלריה, תגביר לדעת אבגי, את תחושת הקרבה של הקהל לרקדניות ותשרת את הרעיון של הרגשת הגוף המקסימלית.
באי הגלריה, בחלל הקטן יחסית, ישבו קרוב לרקדניות ויוכלו לראות אותן מקרוב, לקלוט פרטים ולחוות את האינטימיות שבתנועה. כל זאת במטרה ליצור אינטימיות, וחיבור בין החוויה הנפשית של הצופה באמנות הפלסטית לבין חווית הצפייה בתנועות הגוף האנושי המתרחשות במופע המחול.
תאריך:  06/01/2010   |   עודכן:  06/01/2010
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il