X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם רשת ישרוטל
▪  ▪  ▪

המודעות ההולכת וגוברת לאנשים עם רגישויות שונות ומגבלות רפואיות בתחום המזון, גורמת לשינויים רבים בחשיבה של יצרני וספקי מזון. מודעות זו הביאה את השפים של מלונות ישרוטל להיערך במטבחים באופן שייתן מענה חיובי וטעים לאותם אורחים שעד כה לא יכלו לצאת לחופשה פן יתקשו להשיג את המזון הנדרש.
"נוכח פניות מצד אורחים פוטנציאלים ובהמשך לקבלת מכתבי תודה מאורחים אשר בעייתם נפתרה על בסיס אד הוק על-ידי השף של בית המלון בו התארחו, החלטתי לבקש מהשפים ב-12 בתי המלון של ישרוטל להיערך באופן שיוכלו להכין מנות אוכל מיוחדות לאותם אורחים שיבקשו זאת ואשר יש להם מגבלה רפואית כלשהי בתחום המזון", מסר מנכ"ל ישרוטל, רפי שדה.
עד כה מציעים בישרוטל פתרונות בנושא המזון והמשקאות לאורחים, כגון: חולי צליאק הרגישים לגלוטן (ומגישים לחמים מיוחדים, עוגות מיוחדות ומנות אוכל ללא קמח) או הרגישים למוצרי חלב (Lactose Intolerance) אשר חייבים להיות זהירים ביותר לגבי כך שלא ישולב כל מוצר חלבי במנת האוכל שלהם.

תאריך:  16/05/2010   |   עודכן:  16/05/2010
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il