X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם חצב דה ויט
▪  ▪  ▪

מסעדת קויאה, הבורגר-בר הוותיק והאהוב שוכן בפארק התעשיה הצפוני בקיסריה מרחיב פעילות בתחום יחסי הציבור.
המטבח הוותיק של קויאה מגיש כבר למעלה משמונה שנים מגוון של מנות איכות במיוחד לקרניבורים שבינינו עם התמחות בסטייקים מצוינים, העשויים מנתחי אנטרקוט ופילה מובחרים ושלל המבורגרים משובחים מבשר טרי, שנעשים לפי המידה המבוקשת על-ידי הלקוח עם ההזמנה. בנוסף מציע התפריט המגוון של קויאה שלל מנות פתיחה מעולות, כמו למשל: קרפאצ'ו בקר - פרוסות סינטה נא מתובלות בבלסאמי,שמן זית ורוקט, מוגש עם לחם; עוף בבירה - 250 גרם רצועות עוף מצופות בבצק בירה, מוגש עם מלפפון חמוץ ואיולי קארי. בתפריט תמצאו גם מנות שמתאימות לילדים, סלטים מגוונים, בירה קפואה מהחבית, שתייה קלה ואלכוהול מגוון ומשובח שלא היה מבייש אף בר, בנוסף תמצאו קינוחים נהדרים כמו: פנקוטה אגוזים - פנקוטה אגוזים על דסקיות קדאיף בליווי סורבה קוקוס, בוטנים, שברי קרמל ואגוזים מסוכרים. חלבה - פנקוטה של חלבה בדסקיות קדאיף, סורבה קוקוס ושערות חלבה.
ניתן לקיים במקום גם אירועים עד 80 איש במגוון תפריטים המתאימים לכל כיס כאשר המנות מוגשות למרכז השולחן והסועדים מסביב לשולחן מתכבדים ונהנים כאוות נפשם משפע של אוכל ושתייה כמו שרק בקויאה יודעים להציע.
זהו תקציב יחסי ציבור נוסף בתחום הקולינריה שמקבל משרד יחסי הציבור חצב דה ויט. זאת לצד מסעדת אל באבור, חוות התבלינים בגלבוע, ורד הגליל ביסטרו אדמה בזיכרון יעקב והיקבים: יקב 72 יקב רימון ויקב הגבעה.
המשרד בבעלות מוריה חצב דה ויט, מחזיק סניפים בתל אביב, בבנימינה ובטבריה ומתמחה גם בתחום הנדל"ן התיירות התעשיה ואיכות הסביבה.

תאריך:  24/05/2010   |   עודכן:  24/05/2010
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il