הכי טבעי, הכי טעים והכי זול, לראשונה בארץ מכשיר ביתי להכנת חלב סויה טבעי, המחיר לליטר כ50- אגורות בלבד.
בשנים האחרונות גוברת המודעות ליתרונות הבריאותיים של מוצרי הסויה. זהו שוק צעיר ומהיר צמיחה בעיקר בתחום החלב ומוצריו. כדי לענות על הדרישה לחלב סויה טבעי המיוצר במכשיר ביתי איכותי משיקה חברת בר-עזוז מכשיר מהפכני אליו מכניסים כ100- גרם פולי סויה ולאחר 15 דקות מקבלים כ1.25- ליטר חלב סויה חם, טבעי וטרי, שנשמר כ11- יום בקירור.
מחירו של כ1- ליטר חלב סויה ביתי טבעי מסתכם ב50- אגורות בלבד(עלות פולי הסויה) לעומת כ10- שקלים עבור ליטר חלב סויה הנמכר ברשתות השיווק ומיוצר באמצעים תעשייתיים. חלב הסויה הוא בעל ערך תזונתי גבוה, מכיל אחוז גבוה של סידן וויטמינים, בעיקר ויטמין B, נטול כולסטרול ואינו מכיל חומרים משמרים.
בעזרת המכשיר החדשני ניתן ליצור בבית גם חלב אגוזים, חלב שקדים, חלב קוקוס, חלב אורז, שיבולת שועל וכדומה.
המכשיר הושק בימים אלה לראשונה בארץ וזכה לתגובות נלהבות. כל אחד מבני המשפחה יכול ליצור לעצמו טעם חדש וייחודי לחלב הסויה על פי העדפותיו. למשל, בתוספת אבקת חרובים, דבש, נענע, קינמון, תמצית וניל ועוד … כיד הדמיון הטובה עליו.
המכשיר מאושר על-ידי מכון התקנים ומיובא בלעדית על-ידי חברת בר-עזוז.
מחיר לצרכן 690 ש"ח ב10- תשלומים.
טלפון להזמנות: 03-6066195
ניתן לרכוש את המכשיר עם מיכל נירוסטה בתוספת 49 ש"ח
מחלב הסויה הטבעי, (כמובן ללא חומר משמר) ניתן לייצר טופו וגבינה לבנה. שאריות הסויה לאחר הסחיטה (עוכבה) יכולות להוות בסיס איכותי למוצרי מזון על בסיס סויה לדוגמא: קציצות וכד'.
סויה מזון עשיר ובריא
חלבון הסויה מזוהה כיום כפרוטאין המושלם היחיד ממקור צמחי המכיל את כל חומצות האמינו החיוניות לגוף. הסויה יכולה להחליף בקלות את מוצרי החלבון מן החי, הבשר, החלב והביצים ומאפשרת לגוף לשמור על האיזון של צריכת החלבונים. הסויה מתעכלת בקלות ועשירה במינרלים.
מחקרים שנעשו לאחרונה מוכיחים כי הסויה מפחיתה את רמת הכולסטרול בדם, עוזרת במניעת מחלות לב, בולמת את בריחת הסידן ומקילה על תופעות גיל המעבר.