איילת רוזן מונתה למנהלת נסטלה פוד-סרוויס.
איילת רוזן מונתה לתפקיד מנהלת נסטלה פוד-סרוויס, חטיבת שוק המזון המקצועי של קבוצת אסם.
לרוזן, 36, ניסיון רב בניהול ובשיווק. ב-3 השנים האחרונות שימשה כמנהלת השיווק של נסטלה פוד-סרוויס, ובשנת 2001 היתה בין האחראים להצלחתו של תהליך איחודן של שש חברות המזון בקבוצה - אסם, טבעול, עוף טוב, מילוטל, תפוגן וצבר - והפיכתן לחטיבה מקצועית אחת.
לרוזן תואר במנהל עסקים.
נסטלה פוד-סרוויס, חטיבת שוק המזון המקצועי של קבוצת אסם משווקת את מוצרי קבוצת אסם, טבעול, תפוגן, עוף טוב, אסם, הוד לבן, צבר ומילוטל, לשוק המקצועי בישראל - בתי מלון, מסעדות, קייטרינג, אולמות אירועים, בתי ספר, גני ילדים, בתי חולים ועוד.
בין הערכים המובילים את פעילות החברה, הוא ההתייחסות לספק המזון המקצועי כשותף להצלחה העסקית של לקוחותיו. במסגרת זו מקיימת החברה כנסים להעשרה ולימוד לאנשי מקצוע וחברות, במטרה לספק ידע וכלים מקצועיים לקידום הענף ולחיזוק המקצועיות, החדשנות והשרות ללקוח.