יקב רמים החל פעילותו השיווקית
כ-6 מיליון שקל הושקעו בהקמת ובהפעלת היקב אשר במושב שחר שבחבל לכיש.
חלקות הכרמים מהם מופק היין נמצאות ברכס רמים שבאצבע הגליל ובמושב שחר.
תפוקת היקב עומדת כיום על כ-70,000 בקבוקי יין בשנה.
היינן הראשי של היקב - ד"ר אליהו ניצן, איש אקדמיה והיי-טק.
יקב רמים יתמחה בייצור יינות אדומים וביינות מסוג יינות הקרח המשתייכים לסדרת יינות הקינוח.
יקב רמים, אשר במושב שחר שבחבל לכיש החל פעילותו המסחרית. ד"ר ניצן אליהו, איש אקדמיה והייטק, ד"ר לכימיה פיסיקלית וביוטכנולוגיה, מבעלי היקב, משמש כיינן ראשי וכמנכ"ל. שאר הבעלים של יקב רמים הם משפחות אסוס, יעקבי, וצדיק.
ניצן מסר כי בהקמת היקב והפיכתו למסחרי, הושקעו עד כה כ-ששה מיליון שקל. עוד מסר ניצן, שכיום עומדת תפוקת הייצור של יקב רמים על כ-70,000 בקבוקים בשנה. עם הזמן בכוונת הבעלים להמשיך ולהגדיל תפוקת היקב, תוך פיתוח זני יינות חדשים וייחודיים.
בעלי היקב מחזיקים ב-130 דונם של כרמים במורדות רכס רמים, שבאצבע הגליל, שם מגדלים ענבים מזני מרלו, קברנה סוביניון, שירז, ברברה וגוורצטרמינר, ועוד כ-35 דונם של כרמים במושב שחר, שם מגדלים ענבים המיועדים בעיקר ליינות קרח - יינות קינוח וגידולים ניסיוניים.
יקב רמים יתמחה בייצור יינות אדומים ויינות קרח - יינות קינוח.
ניצן מסר כי, יקב רמים מתמחה בייצור יינות אדומים בהם קברנה סוביניון, מרלו, שרדונה, יינות בלנד וביינות מסוג יינות קרח, המשתייכים לסדרות של יינות הקינוח. ייצורם של יינות הקרח נעשה בשיטה חדשנית, ברת רישום לפטנט. את השיטה פיתח ד"ר ניצן אליהו, וייחודה בכך שהיא מקצרת את טווח הזמנים שבין בציר הענבים לבין הכנת היין. כתוצאה מכך, נשמרות תכונותיהם הטבעיות של הענבים ומתקבלים ביין טעמים וריחות ייחודיים.