X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם תנובה שף
▪  ▪  ▪

"תנובה שף" ומכללת הולידיי אין מקיימות אירוע קולינארי ייחודי לשוק המוסדי
האירוע יכלול תחרות בישול, יום עיון, תערוכה ותצוגת אופנה של בגדי שפים.
"תנובה שף" - החטיבה לשוק המזון המוסדי בתנובה, בשיתוף מכללת הולידיי אין בטבריה, מקיימות אירוע קולינארי ייחודי לשוק המוסדי, שיתקיים בתאריך ה- 15 בנובמבר, 2004 באולם המרכזי של חמי טבריה (מול מלון הולידיי אין).
במסגרת האירוע תיערך זו שנה שנייה תחרות בישול לבוגרי מגמת הטבחות של מכללת הולידיי אין. במסגרת התחרות, יקבל כל אחד מ- 12 השפים המתחרים, סל מוצרים שנקבע מראש וזמן מוקצב במהלכו יתבקש להכין את הארוחה היצירתית והטעימה ביותר. הארוחה תורכב ממספר מנות, כאשר המתמודדים יבחנו בין השאר על-פי קריטריונים של מקוריות, עיצוב, חדשנות ועמידה בלוחות זמנים.
בין השופטים בתחרות שפים בכירים: אבי שטייניץ, שף ובעלים מסעדת טרסה, גיא פרץ - שף מלון הולידיי אין אשקלון, בר לב חמו - שף מלון הולידיי אין טבריה, שף אורח מקפריסין והשף ניקי גרנר מחברת תנובה שף.
בנוסף, מתקיימים השנה לראשונה, יום עיון ותערוכה לכל בעלי התפקידים בשוק המוסדי הכולל בתי מלון, מסעדות, בתי קפה, אולמות אירועים, קייטרינג, בתי אבות ובתי חולים.
במסגרת יום העיון יועברו שתי הרצאות. הראשונה: "יצירתיות בעבודה", אשר תעסוק בכלים וטכניקות המסייעים ליצירתיות בתחום אומנות הבישול והשנייה: "מזון מהקבלה", אשר תעסוק בהסברים על תחום המזון על-פי חושי הראיה, השמיעה, טעם, ריח, מישוש והחוש השישי.
בתערוכה ייקחו חלק חברת ברון אוקי שהנה מובילה בתחום הציוד למטבחים וחברת אלשייך שהנה דומיננטית בתחום הספרות המקצועית הקולינארית.
במהלך האירוע תתקיים תצוגת אופנה בה ידגמנו שפים אוסף פרטי של מדי שפים הכולל מבחר גדול של עיצובים בלתי שגרתיים מכל העולם, שנאספו לאורך השנים.
לדברי עמיר בן אליעזר, מנהל השיווק של תנובה שף, "השילוב בין תחרות בישול, שהנה יצירה אומנותית בפני עצמה, יום עיון ותערוכה יוצרים אירוע ייחודי בעל ערך רב לכל מי שייחשף אליו מתחום המזון המוסדי. פעילות זו הנה נדבך נוסף לקשר בין מכללת הולידיי אין לתנובה שף. כמו כן, אנו גאים להוביל את תחרות השפים זו השנה השנייה. כחברה אשר מביאה את בשורת החדשנות לשוק המוסדי, אנו שמחים לעודד כשרון ויצירתיות בקרב שפים צעירים".
לפרטים נוספים או על מנת להירשם לאירוע ניתן לפנות בטלפונים: 03-6986157
או 04-6728595/553.

תאריך:  14/10/2004   |   עודכן:  14/10/2004
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il