חברת "שטראוס מהדרין" שהשיקה בימים אלו את מוצר החדש לילדים "גמדים", בחרה לציין את השקת המוצר על-ידי תרומה לנזקקים ואת קו הייצור הראשון העבירה לארגון "חסדי נעמי" שיחלקם לילדים ממשפחות נזקקות.
אלון קעטבי מנהל השיווק בשטראוס מהדרין אמר: "המוצר החדש "גמדים" תוכנן במיוחד כדי לספק את מכלול הרכיבים התזונתיים החשובים להתפתחות הילד, ודווקא בגלל זה, חשוב לנו בשטראוס מהדרין, לספק מוצר חשוב זה עבור כל אותם המשפחות שאין ידם משגת לקניית מוצרים אלו".
יו"ר חסדי נעמי הרב יוסף כהן הביע את תודתו הרבה לחברת "שטראוס מהדרין" על תרומתם לנזקקים במשך כל השנה כולה בכלל, ועל תרומה זו בפרט.
"שטראוס מהדרין" יכולה להוות דוגמא לחברה שחרתה על דגלה את החיבור ועזרה לקהילה, ואשר מיום הקמתה דואגת תמיד בראשית לרווחת הנזקקים, הוסיף הרב כהן.