X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם סבארו
▪  ▪  ▪

רשת "סבארו" חתמה הסכם עם חב' "שטראוס-עלית מחוץ לבית" לפיו, תספק קבוצת שטראוס- עלית באופן בלעדי את כל הפסטה הממולאת (רביולי, טורטליני) ואת הגלידות לכ-26 המסעדות ברשת "סבארו" בישראל.
מר עמיר חסון, מנכ"ל "סבארו" בישראל מציין, שרשת "סבארו" צורכת בשנה כ-25 טון פסטות ממולאות ומוכרת מעל 100,000 גלידות.
במהלך שנת 2005 תפתח רשת "סבארו" 4 מסעדות חדשות-חלביות. במהלך שנת 2004 סעדו ברשת "סבארו" 2.4 מיליון איש.
רשת "סבארו" חתמה בימים אלו הסכם עם חב' "שטראוס- עלית מחוץ לבית", לפיו תספק קבוצת "שטראוס- עלית" באופן בלעדי את כל סוגי הפסטה הממולאת בגבינה, פטריות, בטטה ועוד (רביולי, טורטליני) ועוד מספר סוגי גלידות לכ-26 מסעדות רשת "סבארו" בישראל בהיקף כספי של כ-1.5 מיליון שקל.
מר עמיר חסון, מנכ"ל רשת "סבארו" בישראל מציין, שרשת "סבארו" צורכת בשנה כ-25 טון פסטות ממולאות, מוכרת מעל 100,00 גלידות ונמכרות בה כ-650,000 מנות פסטה.
מר ציון בלאס, מנכ"ל חב' "שטראוס-עלית מחוץ לבית" מציין, שהחברה רואה ברשת "סבארו" לקוח אסטרטגי ופועלת להמשך שיתופי פעולה נוספים בעתיד.
במסעדות רשת "סבארו" מוצע מגוון של כ-40 מנות אוכל איטלקיות כגון פיצות, פסטות, מאפים, סלטים, מנות אחרונות ועוד.
לרשת "סבארו" קיימים 2 קונספטים של מסעדות-מסעדות בקניונים, בהן ישנו שטח ישיבה חיצוני, המשתרעות על שטח של בין 80-100 מ"ר, ומסעדות שאינן בקניונים, המשתרעות על שטח של בין 150-175 מ"ר.
הרשת משקיעה בממוצע בפתיחת כל מסעדה כ-1 מיליון שקל.
בשנת 2004 סעדו ברשת "סבארו" 2.4 מיליון איש.
הזכייניות של רשת "סבארו" בישראל שהינה הרשת הגדולה בעולם בתחום אוכל איטלקי בהגשה מהירה הינה בבעלות אנשי העסקים יוחאי פלג ודני ורנר.

תאריך:  21/03/2005   |   עודכן:  21/03/2005
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il