X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם יוניליוור
▪  ▪  ▪

יוניליוור ישראל גאה להציג מהפכה בתחום הממרחים
משיקה סדרת מרגרינות חדשה תחת המותג "מזולה" המסייעת בשמירה על בריאות הלב בהשקעה של למעלה מ-10 מיליון שקל.
יוניליוור העולמית ואיגוד הלב העולמי (WHF) פועלים במאמץ משותף לשיפור בריאות הלב. איגוד הלב העולמי ממליץ על מזולה כחלק מהתפריט היומי לבריאות הלב
סדרת מזולה החדשה מסייעת בשמירה על בריאות הלב באמצעות הרכב השומנים שבה:
· תכולה גבוהה של חומצות שומן בלתי רוויות
· רמה נמוכה של חומצות שומן רוויות
· רמות מומלצות של חומצות שומן רב בלתי רוויות - אומגה 3 ואומגה 6 (חומצות שומן חיוניות שהגוף אינו יודע לייצר).
· ללא חומצות שומן טרנס (פחות מ- 1% ).
· מועשרת בוויטמינים A,E ו- D
· ללא כולסטרול
· ללא שומנים מוקשים
לדברי יהודי ליפמן, סמנכ"ל השיווק של יוניליוור ישראל: "כל השינויים הנעשים לאחרונה ביוניליוור בהשראת חזון ה'ויטליטי' (חיוניות) של יוניליוור העולמית, נעשים מתוך מטרה אחת: לספק מזון בריא יותר, טעים יותר והמותם להמלצות העדכניות של משרד הבריאות וארגון הבריאות העולמי".
יוניליוור ישראל משיקה סדרה ייחודית של מרגרינות ב-5 טעמים חדשניים תחת המותג מזולה. הנוסחה החדשה מסייעת לשמירה על בריאות הלב, באמצעות הרכב מאוזן של חומצות שומן, שהינן חיוניות לגוף, אך היות והגוף אינו מייצרן לבד חיוני להשיגן באמצעות מזון.
"השקעה של 6 מיליון ש"ח ברכישת קו ייצור חדש, מהמשוכללים בעולם, מאפשרת ליוניליוור ישראל להציע, כיום בישראל, את המרגרינה בעלת הרכב השומנים החיוני ביותר לבריאות הלב ובמגוון רחב וייחודי יותר. בעולם, יוניליוור משתפת פעולה עם איגוד הלב העולמי (WHF) ופועלת במשותף לשיפור בריאות הלב בקרב הציבור." מוסיף יהודי ליפמן, סמנכ"ל השיווק של יוניליוור ישראל.
השקת סדרת מזולה החדשה תלווה במסע פרסום נרחב בהשקעה של כ-4 מיליון ש"ח, באמצעות משרד הפרסום ראובני פרידן IPG. מסע הפרסום יכלול פרסום בטלוויזיה, פעילות קידום מכירות ופעילות בנקודות המכירה.
יהודי ליפמן, אומר: "יוניליוור ישראל מובילה את קטגוריית המרגרינות, שהינה הגדולה מבין קטגוריות הממרחים ומגלגלת מחזור של כ-100 מיליון שקל בשנה. (נילסן, פברואר 2005).
כמוביל שוק וכחברה המובילה באיכות - אנו רואים זאת כאחריותנו להעניק לצרכן את ההצעה הטובה והבריאה ביותר בתחום המזון. פיתחנו מודל משותף עם איגוד הקרדיולוגים בישראל, איגוד רופאי המשפחה ועמותת הדיאטניות (ע.ת.י.ד) במטרה להוביל לשינוי תפיסתי והתנהגותי להטמעת הרגלי תזונה בריאים בקרב הקהל הרחב."
פרופ' צבי ורד, נשיא האיגוד הקרדיולוגי בישראל:
"התחלואה הכרונית והתנהגויות הסיכון בקרב נשים וגברים בארץ גבוהה ועל כן יש לאחד כוחות ולהציב את הרפואה המונעת וקידום הבריאות בראש סדר העדיפויות".
ד"ר דוד זכרוביץ, יו"ר איגוד רופאי המשפחה בישראל:
"על הפרט מוטלת האחריות לאיתור מוקדם של גורמי הסיכון ועל התעשייה להרחיב את מגמת פיתוח וייצור מוצרים בריאים לשלומות הפרט".
גב' צינה גז, יו"ר עמותת עתיד: "מניעה ראשונית – משימה לאומית שכרוכה בשינוי מודעות ואורח חיים של הפרט , הגברת ידע ומודעות של אנשי המקצוע ושיתוף פעולה מלא של תעשיית המזון כולל ייזום חקיקה לקידום הנושא".
ד"ר נסטור ליפוביצקי, דיאטן קליני: "על פי הידע העומד היום בידינו, חשוב לצרוך רמת קלוריות המתאימה לשמירה על משקל גוף תקין. במסגרת הקלורית הנכונה, סך כל השומן פחות חשוב מאיכות השומנים שאנחנו צורכים. יש לדאוג להרכב שומנים השומר על בריאות הלב".
על סדרת מזולה החדשה
הנוסחה החדשה של מזולה פותחה במיוחד כדי לסייע לאנשים להגיע לרמת הצריכה המומלצת של חומצות שומן ושל ויטמינים E, A ו-D. הרכב השומנים הייחודי של מזולה נבדק מחקרית בעולם ונמצא כתורם לשמירה על בריאות הלב.
סדרת מזולה החדשה מסייעת לשמירה על בריאות הלב באמצעות הרכב מאוזן של חומצות שומן שהינן חיוניות לבריאות הלב.
למזולה החדשה:
· תכולה גבוהה של שומנים בלתי רוויים (חומצות שומן הידועות כמגנות מפני מחלות לב)
· יחס מומלץ של אומגה 6 ואומגה 3 ברמה המומלצת (חומצות שומן חיוניות שהגוף אינו יודע לייצר).
· תכולה נמוכה של שומנים רוויים (SAFA).
· מועשרת בוויטמינים A,E ו- D (ויטמין E ידוע כנוגד חימצון טבעי המגן על תאי הגוף נגד פעולתם המזיקה של רדיקלים חופשיים).
· ללא חומצות שומן טרנס (פחות מ-1%)
· ללא כולסטרול
· ללא שומנים מוקשים
קיימת הסכמה מדעית הולכת וגוברת באשר לחשיבות הבריאותית שיש להרכב מאוזן של חומצות שומן במזון, לאחרונה, נמצא אישוש מדעי לחשיבותו של שומן רב בלתי-רווי מסוג אומגה 3 הכולל חומצה אלפא-לינולנית, הורדת רמות חומצות השומן הרוויות (SAFA) והורדת הטרנס, לשמירה על בריאות הלב וכלי הדם - לא כמות השומן היא החשובה אלא סוג השומן.
ממצאי המחקר המצטברים תומכים בנוסחה החדשה של מזולה שכן הן שומנים חד בלתי-רוויים והן שומנים רב בלתי-רוויים מפחיתים את הכולסטרול הרע (LDL).
מזולה החדשה מגיעה ב- 5 טעמים באריזת 250 גרם:
רגיל – הכשר בד"צ 7.40 שקל
בטעם חמאה – הכשר בד"צ, להשיג מיד אחרי פסח.7.90 שקל
לייט – הכשר רבנות ראשית חיפה 7.40 שקל
טעם חדש - לייט עם שמן זית –הכשר רבנות ראשית חיפה 7.90 שקל
טעם חדש - דלת מלח - הכשר בד"צ 7.40 שקל
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות באריזת 250 גרם.
על שוק המרגרינות
בישראל, שוק המרגרינות, מגלגל מחזור של כ- 100 מיליון שקל ונמצא בעליה של 4.6% לעומת השנה החולפת.
יוניליוור ישראל מחזיקה בנתח שוק של 82% משוק המרגרינות בישראל, על פי החלוקה הבאה: בלו בנד 57% ומזולה 25% . מתחרים עיקריים: אוליביה 10% ועץ הזית 6% (נילסן נתונים כספיים פברואר 2005).
המותג מזולה הושק בישראל בשנת 1993.
מזולה נתפסת כיום על-ידי הצרכן כמרגרינה הבריאה ביותר והטעימה ביותר (TNS טלסקר – 2004)
תגובת יואל בנאש, הטכנולוג הראשי של אוליביה:
המרגרינה הראשונה פותחה ע"י המדענים של נפוליאון. את השגיאות שלהם גוררות החברות היצרניות עד היום.
אוליביה היא החברה היחידה שפיצחה את קוד המרגרינה הבריאה. התהליך שלנו הוא שקוף ומוגן בפטנט שרשום ברחבי העולם.
תהליך הכנת ויקול: ממיסים את הסיבים מצמח העולש כמו שממיסים סוכר בתה, מוסיפים את השמנים מסוג קנולה/זית (תלוי בממרח) ומורידים בצורה מבוקרת את הטמפרטורה.
הסיבים, בזמן ההתקררות המבוקרת נפתחים, כולאים את טיפות השמן בינם לבין עצמם ומתקבל המרקם האופייני למרקם מרגרינה, אך ללא חומצות שומן טראנס, ללא הקשיה וללא שום תהליך כימי המאפיין את תעשיות המרגרינה בכלל, כולל מזולה.
הסיבים בויקול מתחלפים את השומן הרווי וגורמים להקשיית המרקם.
לכן בויקול אין שימוש בשומן רווי מוסף כלל כמו במרגרינות אחרות.
גם אחרי השקת המרגרינות החדשות של מאזולה, ויקול ממשיכה להוביל עם ערכים בריאותיים טובים יותר:
- ללא שומן טראנס בכלל ( למאזולה כאחד אחוז).
- לדיאט אוליביה ויקול יש חצי אחוז שומן למאזולה לייט יש 40%!!!
- לויקול רגיל יש עד 20 אחוז שומן למאזולה למעלה מ- 60% שומן.
- בממרחי אוליביה ויקול יש תכולת שומנים חד בלתי רוויים ברמה אופטימלית הזהה לזו שבשמן זית.
- לממרחי אוליביה ויקול יש 22% סיבים תזונתיים פרביוטיים המסייעים למערכת העיכול ומגבירים את ספיחת הכולסטרול. במאזולה אין סיבים תזונתיים כלל.
- השמנים עליהם מבוססת אוליביה ויקול הם הבריאים ביותר הקיימים בשוק, כמו שמן זית וקנולה. מזולה מבוססת על תערובת שמנים, שמכילה כנראה גם שמן דקלים, הידוע כלא מומלץ לשימוש.

תאריך:  05/04/2005   |   עודכן:  06/04/2005
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il