X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם תנובה שף
▪  ▪  ▪

"תנובה שף", החברה המתמחה של קונצרן תנובה בשוק המזון המוסדי, מדווחת על גידול של 35% בהזמנות המזון בבתי המלון בישראל בקיץ 2005. נתונים אלו מתייחסים להזמנות שהתקבלו עבור החודשים יולי-אוגוסט, בהשוואה לחודשים המקבילים אשתקד. היקף ההזמנות מוערך בלמעלה מ-30 מיליון שקל.
מנתוני החברה עולה כי מבין סל המוצרים במלונות בולטת במיוחד צריכת מוצרי היסוד כגון חלב ומוצריו, פחמימות ובשרים, המהווים בסיס לארוחות המוגשות במלון.
הנתונים מתייחסים לפעילות החברה במלונות בכל רחבי הארץ, כאשר הפילוח מאופיין בתיירות פנים במלונות באזורי אילת, טבריה וים המלח, ובתיירות נכנסת, בעיקר ממדינות אירופה, במלונות במרכז הארץ.
עוד מדווחת החברה כי בעקבות מתכונת האירוח החדשה שהחלה מסתמנת במספר מלונות בישראל המכונה "הכל כלול", חל גידול בכמות מוצרי היסוד הנצרכת במלונות אלו. המדובר בשיטת אירוח המבוססת על אספקת המלון את כלל המזון והשתייה במהלך השהות במלון, וחוסכת מהאורח את הצורך לצאת מגבולות המלון ולשלם תשלום נוסף עבור מוצרי מזון שנצרכים בין הארוחות, שתייה וכד'.
"עם העלייה בביקוש למוצרי מזון במלונות, תגברה "תנובה שף" את מערך פעילותה בבתי המלון, והכשירה צוותים קולינאריים ייעודיים, מסרה איריס פיין, מנכ"ל "תנובה שף".
צוותים אלו פוקדים את בתי המלון השונים ומספקים ייעוץ וליווי מקצועי, תוך דגש על התמחות וחיזוק המצוינות. הצוותים מציגים את החידושים העדכניים ביותר בתחום, לצד מוצרים ייעודיים שאנו מפתחים עבור קהל יעד זה, המותאמים לדפוסי צריכתו".
אודות "תנובה שף":
"תנובה שף" הינה החברה הגדולה ביותר בישראל בשוק המזון המוסדי והינה מובילה את השוק עם היקף פעילות שנתי של כ-700 מיליון שקל.
החברה מייצגת מול הלקוח המוסדי את מוצרי החברות המובילות הבאות: תשלובת החלב של תנובה, חטיבת הבשר, חטיבת הביצים וחברות בנות של קונצרן תנובה בהן: תנובה גליל, טירת צבי, סנפרוסט, מעדנות, תופאפ, דגי תנובה ואוליביה.

תאריך:  31/07/2005   |   עודכן:  31/07/2005
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il