X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם "דורות - מוצרי שום ותיבול"
▪  ▪  ▪

"דורות - מוצרי שום ותיבול", המייצרת מגשיות קפואות של שום, ג'ינג'ר ועשבי תיבול פתחה בתחרות מתכונים על בסיס ג'ינג'ר. התחרות פתוחה לציבור הרחב והיא תמשך עד ל-31 בינואר.
במסגרת התחרות מוזמנים חובבי בישול לשלוח מתכונים מקוריים לאתר האינטרנט של דורות: www.dorot.co.il. השיפוט בין המתכונים יעשה על-ידי צוות בראשות השף ויקטור כהן, חבר איגוד השפים. המתכון שיבחר יזכה את בעליו בספרי בישול. המתכונים הטובים ישמשו בסיס להוצאת ספר מתכוני ג'ינג'ר ראשון מסוגו בארץ.
קו המגשיות הקפואות של דורות כולל שום, ג'ינג'ר, פטרוזיליה, כוסברה, שמיר ובזיליקום. המגשיות נשמרות בהקפאה למשך חצי שנה ומאפשרות לחובבי הבישול להשתמש בכל פעם בכמות הדרושה להם בלבד. בתהליך ההכנה של המגשיות המוצר אינו עובר בישול או חליטה ולכן הוא שומר במידה גבוהה על ערכו התזונתי.
רקע על הג'ינג'ר
שורש הג'ינג'ר, ממשפחת הזנגבילים, הוא צמח תבלין עתיק יומין, שמקורו במזרח הרחוק במטבח האסייתי והשימוש בו נפוץ מאוד אצל ההודים והסינים. הג'ינג'ר השתרש בצורה מושלמת במטבח הישראלי. הוא מצוין לתיבול ומעשיר כל מאכל ותבשיל בטעם ייחודי ומרענן. הג'ינג'ר מתאים במיוחד לתיבול מרקים, תבשילי בשר, ירקות מוקפצים, סושי ואף מתאים לקינוחים. בנוסף, מפיקים ממנו שמנים מסוגים שונים, המשמשים כתוספת טעם למזונות ולמשקאות בתעשיות הבירה, היין והליקר.
הג'ינג'ר גדל באזור, שיש בו כמות גדולה של מים, חום וצל. ההבדלים בין הזנים נקבעים לפי מידת החריפות ותכולת הסיבים והמים בהם. צריכת הג'ינג'ר התרחבה בעולם עם צריכת המזון האתני. לג'ינג'ר סגולות רפואיות רבות, כדוגמת: המרצת זרימת דם, מניעת בחילה, חיזור המערכת החיסונית והקלה על כאבים.

תאריך:  18/12/2005   |   עודכן:  18/12/2005
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il