X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם קבוצת שפע
▪  ▪  ▪

"קבוצת שפע", המתמחה בשירותי מזון ופתרונות ניהול, נבחרה לספק את תפריט החורף החדש של חברת "אל- על". פעילות זו מוערכת בכ-6 מיליוני שקלים. התפריט פותח על-ידי מיטב מומחי חברת "אל שף", מ"קבוצת שפע", המתמחה באספקת שירות ומזון לחברות תעופה (קלמ, ישראייר, אליטליה, אייר פרנס ורבים אחרים), ובליווי קולינארי של מומחי קונצרן המזון הבינלאומי "סודקסו", עמו שותפה "שפע".
תפריט החורף החדש, שיוגש במחלקת התיירים של טיסות "אל על", כולל מגוון "מנות חורף" חדשות תחת הסלוגן "קר בחוץ - חם בלב". התפריט מיישם תוצאות משובי לקוחות וסקרי שביעות רצון, באופן העונה על העדפות הטעם של הנוסעים. התפריט כולל מנות גורמה ייחודיות, המעבירות את חווית החורף הישראלי גם אל תחומי המטוס, ומקנות אוירה של בית לנוסעים מחוץ לגבולות הארץ ואליה.
תפריט החורף החדש של "שפע" כולל מנות כגון: רביולי במלית עגל ובצל, רוטב פלפלים ועגבניות; גלילת חציל במלית בשר עגל, על מצע קוסקוס וירקות העונה; שווארמה ישראלית על מצע מג'דרה ביתית; טחינה ירוקה עם חציל קלוי ורימונים וזיתים מתובלנים וירקות מוחמצים.
"שפע" עושה מאמץ מתמיד לשמור על רמת שירות גבוהה ללקוחותיה וכחלק מכך פועלת להתחדשות ורענון תפריטיה בתחומים השונים, בהתאם לעונות השנה, חגים, מועדים ואירועים שונים", מסר יעקב עטר, מנכ"ל אל שף מקבוצת שפע. "הנהגת תפריט החורף החדש, מהווה ביטוי למדיניות זו של הקבוצה, תוך שימת דגש על מנות איכותיות ומזינות מחד ושמירה על רף קולינארי בעל נופך חורפי, שלא היה מבייש כל מסעדת גורמה מאידך".
אודות "קבוצת שפע":
"קבוצת שפע" הינה מהמובילות בישראל בתחום שירותי המזון ופתרונות הניהול, המספקת מדי יום שירותי הסעדה למעל ל- 130,000 איש מקשת רחבה של מגזרים במשק: תעשיה היי-טק ועסקים, מערכת הביטחון, חברות תעופה, מערכת החינוך ומערכת הבריאות.
"קבוצת שפע" מעסיקה כ- 1,600 עובדים ומדורגת במקום ה- 8 במספר המועסקים ברשימת חברות המזון בישראל. הקבוצה פועלת מעל ל- 30 שנה והינה בבעלות משפחת ויזר (60%) והקונצרן הבינלאומי לשירותי מזון ו- Alliance Sodexho - 40% הנחשב לגדול בעולם בתחום זה.
היקף המכירות של הקבוצה הגיע בשנת 2004 לכ-200 מיליון שקל.
בין לקוחותיה של "קבוצת שפע" נמנים: רפא"ל תעשיות ביטחוניות, כ.צ.ט תעשיות כימיות, אל-על, אייר פראנס, KLM, אליטליה, חברת החשמל, בנק הפועלים, חברת ביטוח מגדל, חברת ביטוח אבנר, משרד הביטחון, משרד החוץ, מחנה צריפין, חיל האוויר, וינגייט ורשת בתי דיור מוגן משען.

תאריך:  18/01/2006   |   עודכן:  18/01/2006
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il