X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   מאמרים
רמת הציפיות איתה הגעתי למופע הסנואו שואו הייתה גבוהה מאוד עד אדירה. רשימת הקבלות של המופע הזה היא ארוכה כמו מופע משעמם באורך שעתיים (דימוי שיתבהר בהמשך) - מדובר במופע שיוסד בשנת 93' על ידי סלאבה פולונין, האמן הרב תחומי המהולל ומאז היווסדו עלה בלמעלה מ- 80 ערים ברחבי העולם!!!
בידיעות שקדמו לפרימיירה ותארו את המופע, הבטיחו לי אפקטים מדהימים, שילוב של ז'אנרים אומנותיים שונים, את השמש, את הירח וגם כמה כוכבים... הנחתי שכרטיס שעלותו יכולה להימדד ביהלומים
(250 ש"ח החתיכה), יבטיח חוויה חושית מדהימה, לפחות כמו שהבטיחו לי בברושור.
הגעתי לפרימיירה של המופע, שנערכה ביום חמישי האחרון בתאטרון גשר, מלאה ברצון טוב ליהנות מן החוויה הייחודית. לצידי עמדה חברתי התרבותית ביותר, גם היא מוכנה לקלוט רשמים שניתן יהיה אחר כך לדסקס על כוס יין פלצנית בבר סמוך.
אלא שאז החלה הזוועה. בסאונד מוגזם שאיים לפוצץ את קרום התוף עליו הגנתי בחירוף נפש באינספור מסיבות במהלך חיי, עלו לבמה, ביחידים ובקבוצות, ליצנים שלא עשו דבר כדי לרומם את רוחי.
הם גם לא דיכאו את רוחי. הם גם לא עניינו אותי ולא ריגשו אותי, לא הצחיקו ולא עיצבנו - הם היו הזויים ומעל לכל - משעממים.
קטע אחר קטע, הם עלו לבמה בתלבושות עלובות (פרט לכובע ארוך שוליים חביב שחלקם עטו על ראשם), וכשברקע תפאורה עלובה, הם ביצעו קטעים שלכל היותר הצחיקו את מעט הילדים הקטנים שהיו באולם.
באמת שהשתדלתי. ניסיתי להתרשם מהמופע לכל אורכו מבלי לוותר אף לרגע. כשבסיום המופע, האירו עשרות נורות את הקהל מכיוון הבמה באורות עזים, בליווי מוזיקה עוצמתית אך שחוקה (אני נשבעת ששמעתי את המנגינה הזו ביותר מפרסומת אחת) ואלפי פתיתי נייר נפלו על הקהל, חשבתי - כן, זה נחמד. אה, בגלל זה קוראים לזה סנואו שואו. ו - אם כל המופע היה ברמה אחידה של הקטע הזה, ייתכן והיה ראוי בעיני לשלם עבורו 50 ש"ח, כולל הכיבוד והשתייה שהוצעו לצופים האומללים לכבוד הפרימיירה.
בתחילה, כשעוד ישבתי בשקט ורק התחלתי להתנועע בחוסר שקט בכסאי, חשבתי לעצמי שזו בוודאי אשמתי. אז נכון שיש לי מספר עלי תאנה תרבותיים בדמות מספר מופעי מחול בשנה ואולי, בשנה מוצלחת במיוחד, גם כמה הצגות תאטרון, אבל סך הכל, בשוטף, התרבותיות שלי והיכולות הביקורתיות שלי בהתאם, הן די בינוניות. עד כאן הוידוי אדוני הכומר, אלא שאת דעתי גיבו חברתי (התרבותית) ומאוכזבים רבים שפגשתי לאחר המופע, שפתחו את השיחה ב: "נחמד נכון? קצת הזוי" וכשקיבלו אישור להיות כנים, השתלחו במופע באכזריות דומה לשלי.
אז אם לסכם, במקרה שחשבתם להוציא 250 ש"ח על כרטיס למופע, תעצרו!! אני בטוחה שיש שימושים ראויים בהרבה לכספיכם, אולי תתרמו אותם לסנואו שואו ליצירת מופע חדש... שמעתי שאותו מופע רץ כבר משנת 93'.
תאריך:  23/03/2005   |   עודכן:  24/03/2005
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
טל רבינוביץ'
יעקב טירקל, שופט
דברים בטקס הפרידה בביה"מ העליון (23.3.05)
אהרן ברק, נשיא
דברים לרגל פרישתו של השופט יעקב טירקל מבית המשפט העליון (23.3.05)
טל רבינוביץ'
גורי גרוסמן
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il