X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  כתבות שיווקיות

למה ילדים אוהבים שניצלים? זו שאלה שאין עליה תשובה ברורה ומוחלטת, אבל זו המציאות ואין עליה עוררין. תביאו לילדים שניצלים ועשיתם להם את ארוחת הצהרים. לא משנה מה תשימו ליד, תכינו שניצלים. מתכונים לשניצלים מיוחדים עשויים להקפיץ לכם את ההנאה האישית בהכנה וגם כמובן של כל הסועדים, ההכנה לא מורכבת במיוחד והתוצאה תמיד תגרוף מחמאות ותסיים מנות עד הפירור האחרון. שניצלים אף פעם לא יהיו שיא הבריאות ואיכשהו נדמה לנו לעיתים שגם לא שיא המקוריות, אולם תמיד זו תהיה העדפה הברורה ביותר של עולם הילדים, וגם, בשקט, של המבוגרים, כלומר שלנו:)
למה כדאי להכין שניצלים
קודם כל כי מבין סוגי המטוגנים, שניצלים הם הפחות מאיימים בקטגוריה מבחינה תזונתית. לא שהם פסגת הבריאות ולא שהם מתחילים להיות דומים לסלט ירקות חי, אבל להבדיל משווארמה למשל או מנות מושחתות אחרות, [שאגב, גם אותן ניתן למצוא בבלוג של פודיק לעת חירום ושעת פינוק איכותית שלא כדאי לוותר עליה מדי פעם] שניצלים הם הרבה פחות סופגי שמן ולעיתים מטוגנים בשמן עמוק בריא יותר. מה גם שניתן להוסיף להם ערך תזונתי צדדי בציפוי או בתוספת.
מה עוד?
שניצלים הם יחסית קלים להכנה, מהירים ובעלי ערך תזונתי של עוף או בשר, מה שלעיתים חשוב גם הוא לגוף. צריכת בשר מתונה חשובה לפעילות הגופנית של ילדים ומבוגרים, ושניצלים יכולים להעשיר את התזונה ולהוסיף ערכים חשובים בה. כמובן שבלי להפריז, וכמובן להעדיף מתכונים בריאים יותר על פני אחרים, ואם ניתן לאפות אותם בתנור או בסיר טיגון ללא שמן זה וודאי יהיה עדיף אולם בכל מקרה על פני מנת צ'יפס זה תמיד יהיה טוב יותר. שניצל כולל מנת חזה עוף שהיא רזה יחסית לשאר המנות אבל מזינה, ואם אתם לא טבעוניים במיוחד ניתן להאמין שהיא גם בריאה. זו המנה שבכל מקרה לא יישארו ממנה שאריות מעצבנות בצלחות, זה מקל על הניקוי אבל בעיקר מרגיש שכולם שבעו ונהנו, בהחלט נחמד.
מתכונים לשניצלים מעניינים
כמה שמכינים שניצלים לפעמים קצת נמאס, לא לאכול, אבל אולי להכין? משעמם להכין כל פעם את אותם שניצלים, ויש ימים מיוחדים שאתם מעוניינים להפתיע, לגוון ולהביא משהו מקורי מעצמכם ומהמטבח שלכם. אתם מנסים להציע כל מיני רעיונות אבל הקהל בשלו: שניצלים... מוכר? מה עושים? זה פשו וקל משחשבתם. בבלוג פודיק של שחר חן תוכלו למצוא מגוון מרתק של מתכונים לשניצלים מיוחדים, קלאסיים בקריצות חדשניות, חריפים, מתוקים, בדבש ובברביקיו, ביסלי במבה ועוד ועוד, שניצל להמבורגר במקרה שאתם מרשים לעצמם ליהנות בחיים על חשבון הדיאטה, ועוד אינסוף אפשרויות קסומות של מתכונים לשניצלים מיוחדים . משום מה חושבים אנשים לעיתים ששניצלים חייבים להיות תמיד אותו דבר, בבלוג פודיק של שחר חן תופתעו לגלות שממש לא.
למה חשוב הגיוון
ראשית, כדאי מאוד להרגיל ילדים למגוון טעמים, כדי למנוע אכילה בררנית שעשויה להיות מטרידה עם השנים, לפתח את בלוטות הטעם ולסייע לילדים באופן מושך וחווייתי להתרגל למבחר, לשינויים ולהפתעות, וגם לאהוב אותם. מי שהורגלו בילדותם למגוון אפשרויות יהיו תמיד אנשים פתוחים יותר, זורמים ומאפשרים לחיים לתת להם הזדמנויות להפתיע אותם ולגלות את עצמם מחדש. התקבעות מתכונים עשויה לבנות דפוסי חשיבה שאינם מתפתחים, וטעם אישי יותר מדי מוגבל וחסר מעוף. שנית, באמצעות גיוון תוכלו להשיג מצב של רוויה תמידית, מתכונים מיוחדים לשניצלים יוכלו לתת לכם ביטחון שלעולם לא יימאס לאף אחד מהם, גיוון במתכונים יבטיח שתמיד כולם ירצו עוד. תוכלו להתחיל לנסות מהשניצלים של בלוג פודיק ותעברו מאוד לשני בהנאה מובטחת.

תאריך:  28/05/2023   |   עודכן:  28/05/2023
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il