עבור עמית נאור, משחק שמינית הגמר בין נובאק דיוקוביץ' לדודי סלע הוא סוג של דרבי. מצד אחד, נאור הוא מנהלו האישי של הסרבי. מנגד, הוא ישראלי. מה שבטוח, ביום שני בווימבלדון לא יהיה משעמם.
"דיוקוביץ' שמח להיות בשבוע השני של הטורניר", התייחס נאור למפגש המסקרן, " הוא משחק היטב ושמח על הרמה שהציג מול מארדי פיש. הוא לא שיחק מול דודי אבל מכיר אותו מצויין ובטוח שיהיה משחק קשה ומעניין".
סלע, שגבר על טומי רוברדו ב-4 מערכות כדי להבטיח את המקום בשמינית, חגג את הניצחון במסעדה לבנונית עם אנשי הצוות שלו. "זה היה הניצחון הכי גדול בקריירה שלי חוץ מהדייויס", הוא אמר במסיבת העיתונאים בסיום, "אני יודע שחיכו בישראל הרבה זמן למישהו שיגיע לשלבים האלה בטורניר גרנד סלאם ואני מאושר".
"אני בטוח שהנצחונות שלי כאן יעזרו גם לייצר תמיכה למפגש מול רוסיה", הוסיף סלע, "מאוד נחמד היה לראות את הקהל שהגיע מישראל. תמיד כיף לראות ישראלים ביציע שתומכים בי. אני משחק הרבה יותר טוב כשיש קהל מאחוריי".